Broodthaers Transport – “Uw vervoer, onze zorg”

Al bijna 50 jaar lang ontpopt Transport Broodthaers zich tot uw gedroomde transportpartner. Het ervaren team van Walter Palmaers brengt elke lading op de meest optimale manier tot bij uw bestemmeling.

foto AM66 Broodthaerns Tranport_TB_logistics-20130715_001_lowExpertise in transport: het is geen loos begrip bij Transport Broodthaers. De ervaren, meertalige crew bouwde doorheen de jaren een enorme kennis op over de geldende wetgeving inzake douane, btw, ADR en transport. “Ons team kenmerkt zich door een heel hoge anciënniteit. Dat is het beste bewijs van het familiale karakter dat ons bedrijf zo typeert,” aldus Walter Palmaers, die het bedrijf in 1997 overnam van de stichter. Het bedrijf verhuisde vorig jaar naar een gloednieuw kantoorgebouw, volgens de nieuwste energienormen.

Modern wagenpark
Transport Broodthaers voert elke opdracht uit met het best mogelijke wagenpark, in een optimale infrastructuur. “Bijna al onze vrachtwagens zijn voorzien van laadkleppen en de meest recente communicatieapparatuur. Via een zelf ontwikkeld softwarepakket staan we borg voor een snelle en accurate verwerking van elk order. Bovendien beschikken we over een volledig uitgeruste werkplaats, met voldoende laad- en losmogelijkheden voor elk voertuig. We blijven investeren in de meest moderne technieken en voertuigen om onze klanten de beste service te kunnen garanderen.”

logo TB logistics_cmykTer Stratenweg 11 – 2520 Ranst – T 03 485 81 55 – info@tbtransport.be – www.tbtransport.be