Colora/Homedressers – Van een likje verf tot de details van uw interieur

Els Melotte en Alain Heselmans.
Els Melotte en Alain Heselmans.


Een nieuw kleurtje op de muren doet wonderen voor de uitstraling van uw woning. Wilt u het beste resultaat? Dan haalt u topkwaliteit in huis – verf zoals u die bij Colora in Aarschot vindt. U krijgt er kleuradvies, verftips en eindeloos veel inspiratie voor kleur en behang. Onder hetzelfde dak vindt u Home Dressers, de speciaalzaak voor uw interieur. Brabant Manager sprak met Els Melotte en Alain Heselmans, de drijvende krachten achter het team.

Colora BM48-110_rgb_lowU bent meer dan zomaar een verfwinkel?
Alain Heselmans: “In ons nieuwe pand op de Liersesteenweg vindt u twee zaken onder één dak. Colora is uw adres voor alles wat te maken heeft met verf en behang. Bij Home Dressers vindt u alles voor uw interieur en decoratie. Denk aan gordijnen, meubels, verlichting, … Voor elk detail van uw binnenafwerking zit u hier goed.”

Els Melotte: “Alles is gestart met onze verf- en behangwinkel, ondertussen al tien jaar geleden. Klanten vonden ons kleuradvies echt top en zo kwamen ze ook bij ons terecht met andere interieurvragen: over raamdecoratie, binnenschrijnwerk en noem maar op. Ons team heeft de kennis én de ervaring om van elk project een pareltje te maken, natuurlijk binnen de wensen en het budget van de opdrachtgever. Zo is Home Dressers ontstaan. Sinds een maand of vier bent u welkom in onze nieuwe zaak: voor ideeën, inspiratie én advies. Ons team staat voor u klaar.”

Colora BM48-103_rgb_lowWerkt u alleen voor particulieren of ook voor bedrijven?
Alain Heselmans: “Voor beide. Denkt u aan verven of behangen en steekt u graag de handen uit de mouwen? Dan vindt u bij Colora verf en behang, en rekent u op ons technische advies: want er zijn vaak aandachtspunten waar u het best rekening mee houdt. Hebt u geen tijd of zin om het werk zelf te doen? Dan staat ons netwerk van onderaannemers voor u klaar – kwaliteit verzekerd. Wilt u voor uw woning, kantoor of horecazaak een binnenafwerking die perfect is afgestemd op uw smaak en budget? Dan is Els de persoon die u nodig hebt. Samen met ons team van interieuradviseurs en stylisten leidt ze uw project in goede banen – van ontwerp tot coördinatie. Dus kom zeker eens langs wanneer u bouw- of verbouwplannen hebt.”

Fiche:

  • Colora Aarschot en Home Dressers: twee zaken onder één adres. Het totaalplaatje voor uw interieur.
  • zaakvoerders: Els Melotte en Alain Heselmans

logo Colora_RGB_low

Drukwerk

Liersesteenweg 159 – 3200 Aarschot – T 016 46 45 74
colora.aarschot@colora.be – www.colora.be