Fotografie Sandra Vandevordt – Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden

Sandra Vandevordt.
Sandra Vandevordt.


Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, luidt het spreekwoord. En daarom geeft u de productie van uw beelden best in handen van fotografe Sandra Vandevordt. Bedrijfsfotografie is een van haar expertises.

2_rgb_low 3_rgb_low 4_rgb_low 5_rgb_low

“Hoe goed een website ook in elkaar steekt en hoe sterk ook de content, zonder mooie foto’s is de aantrekkingskracht ervan vrijwel nihil,” beklemtoont Sandra Vandevordt. “Dat geldt ook voor bedrijfsbrochures, nieuwsbrieven, enzovoort.”

De ervaren beroepsfotografe werd al door veel bedrijven succesvol ingeschakeld, zoals goudhandelaar Pejati, Kerkstoel Bouwmaterialen, Spa instituut Sensi, Patisserie Janssen in Sint-Truiden, enzovoort. “Ik heb inderdaad ervaring met uiteenlopende sectoren. Ik zorg telkens dat ik vooraf perfect weet wat de klant wil en hoe de locatie er uit ziet, ook inzake belichting. Daarna spreken we af wanneer ik de foto’s maak. Ook de uiteindelijke fotokeuze gebeurt in nauw overleg met de klant.”

Sandra Vandevordt heeft een eigen fotostudio en –winkel. Ze fotografeert ook bedrijfsevenementen en –reportages, packshots, baby’s, trouwfeesten, families, kinderen, pasfoto’s, enzovoort.

Fotografie Sandra Vandevordt
Tiensesteenweg 52, 3800 Sint-Truiden – T 011 75 83 93, 0496 89 15 26 – fotografie-sandra@telenet.bewww.fotografie-sandra.be