LTC Vastgoedadvies – Kennis, ervaring en service voor uw vastgoed

Ludo Stouthuyzen.
Ludo Stouthuyzen.


In Tienen vindt u de thuisbasis van LTC Vastgoedadvies terug, het toonaangevende immokantoor in Vlaams-Brabant. Met drie kantoren en zeventien professionals leiden ze de verkoop en verhuur van uw vastgoed in goede banen. Brabant Manager sprak met initiatiefnemer Ludo Stouthuyzen.

LTC Vastgoed-101_rgb_lowHoe maakt LTC Vastgoedadvies het verschil op de immomarkt?
Ludo Stouthuyzen: “Het is misschien een beetje cliché, maar met kennis, ervaring en service maken wij het verschil. In 1990 startte ik als vastgoedmakelaar en in die 26 jaar zijn er 17 medewerkers aan boord gekomen. Het verschil met andere immokantoren? Specialisatie! Bij LTC Vastgoedadvies werkt iedere medewerker in een team met een specifieke taak: aankoop, verkoop, schatting, communicatie, administratie, … Een aanpak die werkt, want elke maand krijgen wij meer dan 20.000 bezoekers op onze website en verkopen wij gemiddeld 35 woningen.”

LTC Vastgoed-108_rgb_lowIn welke regio bent u actief?
“We werken in heel Vlaams-Brabant, met de driehoek tussen Aarschot, Leuven en Tienen als kerngebied. In die steden kunt u in een van onze kantoren terecht. Onze focus ligt op de residentiële markt: de verkoop en verhuur van woningen en appartementen. Wij staan aan uw zijde tijdens het volledige traject: van schatting tot compromis. Vooral particulieren rekenen op ons, maar ook projectontwikkelaars vinden de weg naar LTC Vastgoedadvies. Het ultieme bewijs van onze sterke service is ongetwijfeld de mond-tot-mondreclame die we krijgen.”

U organiseert ook openhuisdagen?
“Drie keer per jaar zetten wij een selectie van ongeveer 40 woningen in de kijker. Dat is telkens de derde zondag van maart, juni en oktober. Daar komen veel gegadigden op af. Onze bereikbaarheid is sowieso een troef: op maandag, dinsdag en donderdag zijn onze kantoren open tot 19.30 uur, op woensdag en vrijdag tot 17 uur. Ook zaterdagvoormiddag staat onze deur open. En vindt iemand geen geschikt moment om langs te komen? Dan maken we graag een afspraak na de openingsuren.”

Fiche

  • omschrijving: toonaangevend vastgoedkantoor in Aarschot, Leuven en Tienen
  • aantal medewerkers: 17
  • actief sinds: 1990

Print

Menegaard 24 – 3300 Tienen – T 016 82 59 56 – info@ltcfinance.bewww.ltcfinance.be