Marc Jacobs Bakkerij – Brood en patisserie beleven op zijn best

MXLA-BakkerijMarkJacobs- (2)_RGB_lowVoor Marc Jacobs horen brood en patisserie al 32 jaar als een vanzelfsprekend duo bij elkaar. Met zijn gloednieuwe zaak creëerde hij een uitnodigend en hartverwarmend belevingsuniversum, met brood en patisserie in de hoofdrol, waar zijn professionele passie in elk detail perfect voelbaar is.

MXLA-BakkerijMarkJacobs- (15)_RGB_lowVoor de inrichting liet Marc Jacobs een verrassend concept uitdenken dat de klant centraal stelt en lange wachtrijen vermijdt. “Elke klant heeft zijn eigen verwachtingen” verduidelijkt Marc Jacobs. “Sommigen willen zo snel mogelijk wat producten samenrapen voor de lunch, anderen zoeken constant het bijzondere, willen graag alle details kennen van wat we te bieden hebben. Het winkelconcept combineert zelfbediening en volledige service, zodat iedereen zijn gading vindt”.
MXLA-BakkerijMarkJacobs- (5)_RGB_low
Of men als klant opteert voor bediening of zelf uitzoeken, altijd is er een overweldigende keuze aan brood, patisserie, beleg en zoete verwenning.
Nog een nieuwigheid is de verbruikszaal met een waaier broodgerechten voor de lunch en vanzelfsprekend ook een onweerstaanbaar aanbod zoete verleidingen. 

Beroepsernst die aanstekelijk werkt

Marc Jacobs startte zijn eigen zaak in 1983 en voelt zich nog elke dag bakker en patissier in hart en ziel. Zijn gedrevenheid en beroepsernst stralen af op zijn team. Kwaliteit en versheid zijn voor hem het onontbeerlijke fundament. Met trots voert hij het label ‘De Kroonbakker’, uitgereikt door een organisatie die regelmatig en anoniem audits uitvoert m.b.t. hygiëne, product en service.

 

Turnhoutsebaan 398 – 2110 Wijnegem – T 03 353 76 36 – info@bakkerijmarcjacobs.bewww.bakkerijmarcjacobs.eu