Indoor of outdoor: Moobi maakt uw persoonlijke designwensen waar!

 

Martine Knez en Yoohan Ruijten.
Martine Knez en Yoohan Ruijten.

Design op maat? Moobi maakt het voor u waar … Martine Knez zet u graag op weg om uw persoonlijke interieurwensen te realiseren. De schitterende showroom langs de Steenweg in Herk-de-Stad is een bron van inspiratie. U vindt er een exclusief gamma aan hedendaagse tafels, stoelen en zitbanken, zowel indoor als outdoor.

Up-chair_RGB_lowOnder de noemer Teamwork’s Interiors zijn Martine Knez en Yoohan Ruijten al meer dan 20 jaar actief in de totaalinrichting van horeca- en kledingzaken. Voor die projecten zijn ze voortdurend op zoek naar het best passende meubelstuk. Zo hebben ze ondervonden dat het niet altijd even simpel is om het juiste item op de markt te vinden, maar elke hindernis creëert nieuwe opportuniteiten. Om het spreekwoordelijke ‘gat in de markt’ te dichten, is Martine Knez vijf jaar geleden met Moobi gestart. Zo zit ze zelf bij de bron om passend meubilair voor de projecten van Teamwork’s Interiors te vinden en dankzij de toonzaal wordt nu ook de particuliere klant bediend.

Weldoordacht
Dos_RGB_lowHaar jarenlange ervaring op de design-markt staat garant voor een weldoordachte selectie van topmerken. Moobi werkt bij voorkeur samen met merken die nog volop aan het groeien zijn, zoals Punt, Talenti, Vondom, het Belgische merk Z-Creations, enzovoort. “Bij Moobi is geen enkele wens te gek: een kruk van exact 89 centimeter? Een zitbank met een iets hardere vering? Een stoel in exact het blauw van uw rechtermuur? Wij maken steeds uw persoonlijke wensen waar,” vertelt Martine Knez met al haar passie voor design en interieur.

Mitis_RGB_low“Architecten vinden het geniaal dat wij meubilair op maat leveren, vandaar dat ze ons steeds vaker bij hun projecten betrekken. Onlangs contacteerde een architect ons voor een opdracht in een advocatenkantoor: zijn klant had in zijn nieuwe vergaderzaal een tafel nodig van exact 5 meter 70. Dit project hebben we intussen heel accuraat afgerond: design én afmetingen waren compleet naar wens … tot grote tevredenheid van de klant,” besluit Martine Knez.

Moobi-logoOK

Steenweg 88 – 3540 Herk-De-Stad – T 013 78 20 93 – info@moobi.bewww.moobi.be