Offitel is een telesecretariaat in Genk met 650 klanten in heel België. Via Offitel kan iedereen een telefoniste of assistente inhuren, flexibel en voordelig. Je betaalt alleen voor de tijd die deze kracht voor jou werkt. Heb je dus maar een paar uur per week iemand nodig, dan is Offitel een oplossing.

Nieuwe technologie heeft werken op afstand heel gemakkelijk gemaakt. Waarom zou je nog een voltijds assistente of telefoniste aanwerven als het flexibel en vanop afstand kan? Onze formule wordt dan ook steeds populairder.

Een telesecretariaat scheelt niet alleen geld. Met Offitel kan je opschalen in drukke tijden en terugschalen wanneer het wat kalmer is. Je hoeft als zelfstandige ook geen personeel te managen en bij opzeg geen hoge ontslagpremies te betalen.

Onze klanten

Offitel bestaat al sinds 1996 en werd recentelijk overgenomen door Christine Vastenavondt. Momenteel hebben we een vijftigtal medewerkers. Offitel kan klanten bedienen in het Nederlands, maar ook in het Frans en Engels. Na de overname hebben we onze klanten in drie groepen verdeeld. Voor elke groep werven we specialisten aan, die echt een band opbouwen met de klant.

Er is een medische groep met professionals zoals artsen, specialisten, thuisverplegers en begrafenisondernemers. De tweede groep bestaat uit KMO’s en vrije beroepen, bijvoorbeeld advocaten, notarissen, accountants, bedrijfsrevisoren, administratiekantoren en financiële planners. Deze groep maakt graag en veel gebruik van onze diensten.

De laatste groep zijn de technische bedrijven. Zij hebben veelal nood aan een assistent met technisch inzicht. Daarom zijn we bewust mensen gaan aanwerven uit de technische branche. Zo kunnen we nog betere oplossingen aanbieden, zoals een telesecretariaat dat niet alleen het telefoontje opvangt, maar ook de urgentie van de oproep kan bepalen.

Offitel is klantgericht en waarborgt de veiligheid en discretie van de klant. Onze virtuele receptie voldoet aan alle kwaliteitsnormen. We zijn ook altijd bereid om met de systemen van de klant te werken.

24-uursservice

Offitel

Zowel bedrijven, met een wachtservice, als artsen en wachtkringen kunnen een beroep doen op onze 24-uurs permanentie. Ondernemers maar ook artsen hechten vandaag de dag veel belang aan een mooie balans tussen werk en vrije tijd/privé. De klok rond paraat staan past daar moeilijk bij. Met onze 24-uursservice is een bedrijf toch dag en nacht telefonisch bereikbaar, maar dan via het telesecretariaat.

Opleidingen

Offitel zorgt ook voor de coaching en opvolging van jouw telesecretaresse. We hechten veel belang aan kwaliteit en bieden onze medewerkers een uitgebreide opleiding. Daar hoef je als klant dus  geen tijd in te steken. Je hebt telkens de beschikking over een goedopgeleide assistente. En mocht je eens van assistente willen wisselen, dan kan dat zonder extra kosten. Iets wat met eigen personeel wel anders is.

Kortom, een telesecretariaat spaart je tijd en geld. Kom dus zeker eens langs om kennis te maken.

Offitel
Offitel Virtuele Receptie

0800 93 096
www.offitel.be
info@offitel.be
Mieënbroekstraat 35, 3600 Genk
België