Placybel – “Slechts één adres voor een volledige vloeropbouw”

Steeds meer particulieren en algemene aannemers doen een beroep op Placybel bvba voor de coördinatie van hun volledige vloeropbouw. Placybel bvba is sinds enkele jaren het zusterbedrijf van tegelhandel Lagrange nv uit Overpelt. “Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan voor hun vloeropbouw, dit gaat van isolatie zoals pur en schuimbeton, chape, … tot de plaatsing van keramische, natuurstenen of houten materialen,” zo stelt zaakvoerder Séverine Lagrange.

De coördinatie van de verschillende aannemers die instaan voor een deel van de vloeropbouw, zorgt bij tal van bouwers voor kopzorgen. “Het is een uitdaging om alle partijen in de juiste volgorde en kort na elkaar op de werf te krijgen. Bovendien ontstaan door die verschillende partijen geregeld technische misverstanden. Als wij de coördinatie regelen, staan wij in voor de volledige planning en de communicatie. Zo voorkomen we technische problemen en winnen we op die manier tijd voor de bouwheer.”

Omzet maal drie
De totaalaanpak van Placybel slaat aan. Séverine Lagrange: “We zijn nu vier jaar bezig. Tijdens die 4 jaar is onze omzet verdrievoudigd. Gereputeerde Belgische aannemers doen steeds opnieuw beroep op ons. Voor onze projecten werken we steeds samen met streng geselecteerde onderaannemers.” Placybel bvba is steeds op zoek naar nieuwigheden om zijn klanten een zo goed mogelijke service te bieden.  “Zo zijn wij op de particuliere markt begonnen met totale badkamerrenovaties. Op dit vlak willen we in de toekomst nog groeien,” zo besluit Séverine Lagrange.

 
Europalaan 41a – 3900 Overpelt
T 011 64 87 74 – severine.lagrange@lagrangevloeren.be – www.placybel.be