SKS Machines – Vliegende brigade voor uw werktuigmachines

Zijn werktuigmachines ook in uw bedrijf de kroonjuwelen? SKS Machines herstelt of reviseert ze alsof het eigen kinderen zijn …

Gerrit Verbeeck: “Tenzij de machine niet meer kan functioneren, is er de revisie tot een bepaald niveau, een volledige revisie of een door ons ontworpen prototype ter vervanging.”
Gerrit Verbeeck: “Tenzij de machine niet meer kan functioneren, is er de revisie tot een bepaald niveau, een volledige revisie of een door ons ontworpen prototype ter vervanging.”

SKS Machines was in 1997 een eenmansbedrijf. Nu is het een team van negen personen, gespecialiseerd in de herstelling, de revisie en het onderhoud van werktuigmachines. “Elektrisch, elektronisch, mechanisch, hydraulisch of pneumatisch,” somt zaakvoerder Gerrit Verbeeck op.

Revisie of nieuw prototype
SKS Machines herstelt ter plaatse, indien mogelijk. Werkterrein zijn de Benelux en de grensregio’s in Duitsland en Frankrijk. Is de machine echt versleten, dan biedt SKS na controle verschillende alternatieven aan. “Tenzij de machine niet meer kan functioneren, is er de revisie tot een bepaald niveau, een volledige revisie of een door ons ontworpen prototype ter vervanging,” legt Gerrit Verbeeck uit.

Metaal, steen, hout of glas
Iedereen kan klant worden bij SKS: eenmansbedrijven én multinationals. Het maakt niet uit of u met metaal, steen, hout of glas aan de slag bent. Of in een andere sector. SKS Machines pakt elke werktuigmachine aan.
Een nieuwe service van SKS is de verkoop van Thomas-machines, meetbanken van COORD3 en producten van Bocchi en Alukeep. SKS Machines is ook een servicepunt voor het Italiaanse Prima Electro – Osai.

logo SKS MACHINES_rgb_lowBedrijvenpark De Veert 13-014 – 2830 Willebroek – T 03 844 41 64  info@sks-machines.bewww.sks-machines.be