BERINGEN – Advocatenassociatie Geyskens-Vandeurzen & Vennoten verhuist naar gebouw Multiline

Vennoten met Arne en Stef_mini
V.l.n.r.: de vennoten van Advocatenassociatie Geyskens-Vandeurzen: Jan Swennen, Wim Mertens, Arne Van der Graesen, Peter Bouts, Stefaan Lettens en Marc Geyskens.

Advocatenassociatie Geyskens-Vandeurzen & Vennoten verhuist in 2014 van de Scheigoorstraat 5 in Beringen naar de Paalsesteenweg in diezelfde gemeente. Daar zal de associatie zijn intrek nemen in de voormalige showroom van Multiline, groothandel in verlichtingsarmaturen. Dit gebouw biedt meer dan  2.000 m² beschikbare kantooroppervlakte en comfortabele parkeergelegenheid voor cliënteel en medewerkers (27 advocaten en 15 personeelsleden), op nauwelijks 1 kilometer van de E 313 (afrit Beringen). Het gebouw zal na aankoop grondig verbouwd worden in samenwerking met het architectenbureau Drieskens en Dubois uit Hasselt. Met de aankoop en verbouwingswerken is een investering gemoeid van 2 tot 2,5 miljoen euro.

Geyskens-Vandeurzen & Vennoten verwelkomt ook Stefaan Lettens, specialist in fiscaal recht en het vennootschapsrecht, als nieuwe vennoot. Hij is advocaat sedert 1988 en was voorheen als vennoot verbonden aan de advocatenassociatie Monard-D’Hulst in Hasselt, waar hij ook het departement Tax leidde, en medeverantwoordelijk was voor het departement Corporate.