BILZEN – Didier Bastiaens lanceert karabas communication

Didier Bastiaens heeft karabas communication gelanceerd. Het nieuwe communicatiebureau wil net die meerwaarde brengen die zo vaak vergeten wordt. “Voor ons staan niet de middelen, maar de doelstelling en het resultaat centraal in een campagne. In functie daarvan zetten we de juiste middelen in,” klinkt het bij het bureau. karabas communication begeleidt zijn klanten bij de ontwikkeling en uitwerking van marketingcommunicatie, dealercampagnes, mediaplanning (nationaal en regionaal), PR-acties en events. “Voor elke marketingcommunicatievraag zoeken we samen met de juiste specialist(en) de meest efficiënte oplossing. De synergie tussen deze specialisten geeft een optimale kennisdeling. Dat is onze meerwaarde voor het bedrijf of het merk.” Didier fungeert daarbij als spil in het communicatieproces.

Inmiddels telt karabas communication een achttal klanten in de sectoren food, beverage, interieur, bouw, huishoudelektro, MICE en farma.

Over Didier Bastiaens

Didier Bastiaens (39) was de voorbije zes jaar actief als media director en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de marketing- en communicatiewereld. Hij bouwde mee aan merken als Sloggi, Triumph, Rolf Benz , Bayer Garden en KwadrO ramen & deuren. Hij ontwikkelde in 2012 ook het dinerconcept Vrienden van de Smaak.

image_UD113642591565278bb9697e3c

www.karabas.be
www.vriendenvandesmaak.be