BRUSSEL – Vandelanotte en Constantin Van Asbroeck bundelen de krachten

 

Nikolas Vandelanotte: “Dankzij de bredere basis kunnen we ons nog beter positioneren als volwaardig alternatief voor de grotere auditkantoren.”

Vanaf 1 juli 2012 gaan Constantin Van Asbroeck en Vandelanotte strategisch samenwerken op het vlak van revisoraat. Door deze joint-venture versterkt Vandelanotte zijn aanwezigheid in de regio Brussel, en meer in het bijzonder breidt het zijn activiteiten in internationaleaudit en corporate finance verder uit. De samenwerking onderstreept het belang dat Vandelanotte hecht aan het revisoraat.

In Brussel verhuizen de beide praktijken over afzienbare tijd naar een nieuwe locatie in het Buro- & Design Center, in de nabijheid van de Heizel. “Deze stap laat niet alleen toe om wederzijds kennis en ervaring uit te wisselen en zo de kwaliteit van de auditwerkzaamheden nog verder te vergroten, maar geeft ook een grotere commerciële slagkracht. Dankzij een bredere basis kan Vandelanotte zich nog geloofwaardiger positioneren als volwaardig alternatief voor de grotere auditkantoren,” aldus Nikolas Vandelanotte.