De rode loper en uc belgium winnen voor de achtste maal een benelux event award

GENK – C-Mine  — Een achthonderdtal genodigden woonde woensdagavond 25 mei in het Genkse C-Mine de uitreiking van de Benelux Event Awards 2011 bij. De BEA bekroont jaarlijks in verschillende categorieën de bedrijven die zich het afgelopen jaar in de evenementensector hebben onderscheiden.  

Het Limburgse evenementenbureau UC Belgium won opnieuw een BEA-Award.

Ook de voorgaande jaren viel de firma reeds meermaals in de prijzen : het is voor de achtste keer dat het bureau een BEA award in de wacht sleept.

Het dynamische UC Belgium is al jaren een gekende speler in de evenementensector en werkt voor klanten als Nikon, Euphony, Bayer, BASF, Groep Machiels, Jaga, LG Electronics, Ché Magazine, enz…

De firma haalde dit jaar haar award binnen met een VRT-evenement, nl. Vlaanderens bekendste showbizzprogramma: De Rode Loper. Oktober 2010 werd een 10-jarig jubileum gevierd met een opvallend evenement en uiteraard niet zonder een Limburgs accent : Stijn Helsen werd gevraagd zijn eerste defilé te laten plaatsvinden tijdens deze viering in de Antwerpse discotheek Noxx. 10 Jaar De Rode Loper kwam dan ook uitgebreid in de pers en niet alleen omwille van de aanwezigheid van o.a. Prins Laurent en Prinses Claire.

Sinds ruim vijf jaar vertrouwt de VRT diverse evenementen toe aan UC Belgium en het te vieren jubileum werd daar één van, temeer daar  UC Belgium er perfect in slaagde het concept van het tv-programma te vertalen in een uiterst creatief en aantrekkelijk concept hetgeen gisterenavond resulteerde in een BEA-Award.

In het showbizzwereldje kreeg dit evenement, terecht, de stempel van “feestje van het jaar”.

Het Diepenbeeks bureau is vooral actief op de markt van de ‘corporate events’ en bedrijfsevenementen, en dit over heel Europa : Hongarije, Duitsland, Finland, Roemenië zijn landen die dit jaar op de UC-eventlijst staan.

[nggallery id=104]