Genk – GO 2014: grenzeloos ondernemen in het stadion van KRC Genk

GO-2014Op dinsdag 3 december vindt in de businessruimte van het voetbalstadion van KRC Genk het evenement ‘GO 2014’ plaats. GO staat daarbij voor Grenzeloos Ondernemen, en meer specifiek voor zakelijke kruisbestuiving tussen Nederland en België.

Trainer Sef Vergoossen (foto) en ex-international Erik Meyer maakten in de voetbalwereld succesvol de overstap van Nederland naar België en getuigen over hun ervaringen. Andere gasten zijn onder meer Marcel Bollen (Baat accountants & adviseurs), Marc Stijfs (Avance werving en selectie), Jackie Jackmaert (actief in de Belgisch en Nederlands-Limburgse ondernemersclub Grensgevallen) en Jurgen Moors (initiator/secretaris van de Nederlands-Waalse Business Club).

“Het evenement start om 19 uur en biedt een mini symposium met ronde tafelgesprekken, die mee door Sef Vergoossen en Erik Meyer worden geleid,” legt organisator Armand Vliegen van het adviesbureau Euregio Media en Marketing uit. “Het accent van de cases, tips en ervaringen, die aan bod zullen komen, concentreert zich op het maken van stappen van Nederland naar België, maar ook omgekeerd. Daarnaast komt ook Duitsland aan bod als aantrekkelijk buurland. Doelgroep zijn Belgische en Nederlandse ondernemers met grensoverschrijdende activiteiten of ambities. Dankzij de samenwerking met de businessclub Grensgevallen zullen die vooral uit beide Limburgen komen.”

Deelnemen kost 75 euro per persoon, inclusief catering en een exemplaar van het boek ‘Grenzeloos Ondernemen’ van Armand Vliegen.

‘GO 2014’ is een organisatie van Euregio Media en Marketing, in samenwerking met Inter Q.

Meer info en/of inschrijven: contact@grenzeloosondernemen.eu, www.grenzeloosondernemen.eu