HASSELT – Grontmij opent nieuw kantoor in Hasselt

Grontmij kantoor Hasselt-01Op 12 november verhuist Grontmij Belgium haar vestiging in Hasselt naar een nieuw duurzaam gebouw in het Delorge Business Park. Het nieuwe kantoor ligt op slechts een steenworp van de huidige vestiging, aan de Herkenrodesingel en beschikt over een uitstekende ligging: vlot bereikbaar via wagen en openbaar vervoer en een grote zichtbaarheid vanaf de Herkenrodesingel (ring rond Hasselt), vlak naast de Concentra-mediagroep. In Hasselt stelt Grontmij  zo’n 150 medewerkers te werk.

Het nieuwe kantoor maakt deel uit van een complex met een Audi- en Volkswagen-showroom van Group Delorge. Grontmij palmt de twee hoogste verdiepingen boven de Volkswagen-showroom in, goed voor een oppervlakte van bijna 2.000 m². De projectontwikkelaar heeft voor een energiezuinige afwerking gezorgd, inclusief zonnepanelen, waardoor er een zeer gunstig E-peil gehaald wordt.

Erwin Malcorps, CEO Grontmij Belgium: “Met deze moderne huisvesting willen wij onze dienstverlening naar onze klanten verder verbeteren en onze interne werking efficiënter maken. Als betrouwbare partner willen we met onze interdisciplinaire teams meedenken over innovatieve en economisch verantwoorde oplossingen op maat van de klant.”

Nieuw adres vanaf 12 november 2013:

Grontmij Belgium NV
Herkenrodesingel 8B, bus 3.01
3500 Hasselt

Telefoon- en faxnummer blijven ongewijzigd:
T +32 11 26 08 70
F +32 11 26 08 80