HASSELT – Riet Peeters verkozen tot voorzitster JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer

Riet Peeters
Riet Peeters

De zes voorzitters van de Limburgse JCI-afdelingen (Junior Chamber International) hebben Riet Peeters van JCI Haspengouw verkozen tot de zeventiende voorzitster van de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer. Zij volgt Jochem Vandeurzen van JCI Genk op die nog een jaar als past-president in de organisatie meedraait.

Riet Peeters, professioneel aan de slag bij Avance Werving & Selectie, wordt daarmee de derde vrouwelijke voorzitter in de geschiedenis van de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer. De ‘JCI Award’ is, naast een prestigieuze Limburgse ondernemerstrofee, nog steeds het grootste gratis netwerkevent in Limburg, met elk jaar meer dan 1.000 aanwezigen.

Riet Peeters: ”Natuurlijk zou ik als voorzitster in 2014 graag een winnares op het podium zien staan, maar de ervaring leert dat onze laureaten nog vaak mannen zijn, kijk maar naar de laatste edities: Sven Martens, Kurt Hensen en Jochim Aerts. Toch zijn er voorbeelden zoals Nadia Jansen die het tegendeel bewijzen. Begin december maken we onze vier genomineerden voor 2014 bekend. Dan weten we of er opnieuw een vrouw in de running is.”