HASSELT – Voka Limburg stelt nieuwe voorzitters Netwerken voor

pb130918 Startevent bedrijfsleiders

Gisterenavond heeft Voka – Kamer van Koophandel Limburg het officiële startschot gegeven van het nieuwe werkingsjaar voor de Netwerken bedrijfsleiders. De nieuwe voorzitters van de Netwerken bedrijfsleiders, kmo-bedrijfsleiders, opinie, Voka-gazellen en vastgoed werden er voorgesteld. Meer dan 150 aanwezige netwerkleden konden een uiteenzetting door Michel De Coster bijwonen. Hij is een gepassioneerd topmanager die zijn strepen verdiende in de ICT-sector. Daarnaast is hij vader, racepiloot, amateur triatleet, auteur van een boek over leiderschap en bassist bij de rockgroep ‘De Mens’.

De netwerken voor bedrijfsleiders van Voka – Kamer van Koophandel Limburg bieden een forum aan bedrijfsleiders, om op een open, directe en discrete manier met elkaar te kunnen discussiëren over ondernemerschap, bedrijfsweetjes, knelpunten en uitdagingen waarmee zij in de dagelijkse praktijk geconfronteerd worden. We zetten de Netwerken en hun voorzitters even op een rij:

Bedrijfsleiders I (28 leden): voorzitter Eduard Rutten (Metes)Bedrijfsleiders II (28 leden): voorzitter Rudi Smeets (Alliacta)

Bedrijfsleiders III (28 leden): voorzitter Paul Huybrechts (Printing Partners Paal-Beringen)

Kmo-bedrijfsleiders I (19 leden): voorzitter Karin Van De Velde (Calexcell)

Kmo-bedrijfsleiders II (14 leden): voorzitter Eric Van De Velde (Group Van De Velde) (vanaf januari wordt Marc Vanstraelen (Actief Insurances) voorzitter).

Kmo-bedrijfsleiders III (20 leden): voorzitter Peter Manet (Yontec en Management in Motion)

Voka-gazellen (18 leden): voorzitter Luc Lormans (Service Net)

Opinie (29 leden): voorzitter Hugo Peumans (ASAP HR Group)

Vastgoed (125 leden): voorzitter Bart Tans (Kolmont Woonprojecten)