HASSELT/TONGEREN – Touring Glass opent twee franchisefilialen bij Garage Boden

HasseltCOPAutoglasspecialist Touring Glass opent twee nieuwe franchisevestigingen in Hasselt en Tongeren en dit bij Garage Boden, dat de diensten van Touring Glass toevoegt aan de twee lokale vestigingen. Voor klanten betekent dit dat ze voortaan ook in de provincie Limburg terecht kunnen voor herstelling en vervangingen van ruiten van auto’s, bestelwagens, vrachtwagens en bussen. Daarnaast is het mogelijk om ruiten te herstellen of te vervangen via een mobiele service.

“Touring Glass en Garage Boden vullen elkaar goed aan. Ze streven beide hoge normen na op het vlak van persoonlijke service en klantentevredenheid,” aldus Philip Boden, CEO van Garage Boden. “Ook heeft Touring Glass een uitstekende strategie en dienstenaanbod dat goed past bij ons streven naar het zijn van een one-stop-shop voor autogebruikers. Dankzij de samenwerking met Touring Glass kunnen we onze particuliere klanten, fleetowners, lease- en verzekeringsmaatschappijen een uitstekende autoglasservice bieden tegen een concurrerende prijs. Bovendien zorgen we voor een positieve impuls op de arbeidsmarkt, want met deze nieuwe activiteit zullen we op termijn tien nieuwe arbeidsplaatsen scheppen bij garage Boden.”

Naast de vestigingen in Hasselt en Tongeren beschikt Garage Boden ook over garagebedrijven in Bilzen, Brussel en Halle. Het bedrijf biedt diverse autodiensten: de verkoop van nieuwe auto’s of occasiewagens, onderhoud, carrosserieherstelling, autoverhuur en meer. Vanaf nu hebben klanten in de provincie Limburg ook toegang tot de autoruithersteldiensten van Touring Glass.