HEVERLEE – Geert Vansteenkiste en Johan Debruyne zetten de groei van Xedis verder

Geert Vansteenkiste neemt, als nieuwe algemeen directeur, samen met Johan Debruyne, operationeel directeur, de leiding over van Xedis nadat Johan Vernaillen sinds 6 maart besloten heeft zijn carrière een andere wending te geven en nieuwe uitdagingen buiten Xedis aan te gaan.

Na de opstart van Xedis in 2001 heeft Johan Vernaillen samen met zijn collega’s van Xedis een begrip gemaakt op de Belgische IT-markt, en in een latere fase samen met zijn partners Geert Vansteenkiste en Johan Debruyne. Xedis dankt Johan Vernaillen hiervoor en wenst hem veel succes met zijn nieuwe carrière.

Xedis levert IT management consultancy-diensten in het domein van IT service management, project, program en portfolio management en strategisch management, inclusief governance. Xedis geeft advies op zowel operationeel, tactisch als strategisch vlak.

Geert Vansteenkiste en Johan Debruyne, staan garant voor de continuïteit en tevredenheid van Xedis-klanten door de juiste expertise, een combinatie van kennis en ervaring, te demonstreren en kwaliteit te leveren. Xedis werkt momenteel met een 35-tal consultants en had in 2011 een omzet van 4,6 miljoen euro.