HOUTHALEN – Good Morning Club ontvangt Erik Gerits op 7 april

Erik Gerits

Heeft het provinciebestuur nog een toekomst in Limburg? Een relevante vraag, want de Vlaamse regering en Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Liesbeth Homans willen de provincies verder afslanken en meer middelen, mensen en bevoegdheden geven aan de steden en de gemeenten. Wat betekent dat voor Limburg, als provincie zonder grote centrumstad? Moeten Hasselt en Genk de motor worden van Limburg? Erik Gerits, die op 1 januari Marc Vandeput opvolgde als gedeputeerde van Economie, laat zijn licht schijnen over dit gevoelige onderwerp. Hij was jarenlang schepen van Economie, Toerisme en Evenementen in Genk en is ook al heel lang actief bij KRC Genk, als directeur organisatie.

Afspraak: Donderdag 7 april om 08u00

Locatie: De Barrier, Grote Baan 9, 3530 Houthalen

Gastspreker: Erik Gerits, gedeputeerde van Economie

Onderwerp: Heeft het provinciebestuur nog toekomst in Limburg?

De Good Morning Club organiseert ontbijtmeetings voor leidinggevende kaderleden, managers en zaakvoerders. Elke eerste donderdag van de maand vindt er een ontbijtmeeting plaats met een boeiende gastspreker.
Doel is zakelijk contacten leggen in een ontspannen sfeer. Dat gebeurt zeer efficiënt: in het korte tijdsbestek van 8 tot 10 uur ’s morgens kunt u ongeveer 60 bedrijfsleiders ontmoeten.
Het lidmaatschap kost 350 euro voor een jaar en 12 meetings.

Deelnemen ter kennismaking kan voor 30 euro voor één ontbijtmeeting.

Inschrijven kan via deze link:

http://www.goodmorningclub.be/inschrijven/good-morning-club-meeting-donderdag-7-april-2016