HOUTHALEN – Rudi Lenaerts benoemd tot CEO van IT Solutions

Rudi Lenaerts
Rudi Lenaerts.

Rudi Lenaerts is sinds 28 augustus 2013 de nieuwe CEO van softwarebedrijf IT Solutions. Met de komst van Rudi Lenaerts krijgt IT Solutions voor het eerst een fulltime CEO. De nieuwe CEO volgt stichter Mark Lens op die zich vanaf nu zal focussen op de leiding van de overkoepelende EuroSys – IT Solutions Groep.

Rudi Lenaerts bekleedde tot voor kort de functie van senior director voor Fujitsu. Hij was er binnen de EMEA&I-regio bevoegd voor het opzetten van een value reseller kanaal voor de bedrijfsoplossingen.

Mark Lens, aandeelhouder en oprichter van IT Solutions, is verheugd over de aanstelling van Lenaerts: “Met Rudi Lenaerts, die onmiddellijk de algemene leiding van het bedrijf overneemt, halen we een ervaren manager aan boord. Door de groei die IT Solutions de laatste jaren doormaakte en door de omvang van de projecten, drong de aanstelling van een fulltime CEO zich op. Dankzij zijn achtergrond en ervaring is Rudi de geknipte persoon om samen met het hele IT Solutions-team de verdere groei van het bedrijf te bestendigen.”