HOUTHALEN – Vijf finalisten ondernemerswedstrijd [18-28] strijden om investeringskapitaal

Een van de vijf finalisten, Tom Smeets.
Een van de vijf finalisten, Tom Smeets.

De vijf finalisten van de ondernemerswedstrijd [18-28], de wedstrijd die de beste Limburgse starter tussen 18 en 28 jaar bekroont, zijn bekend. Het zijn Steffen Brans (Appwise), David de Wagter (Skyeye), Kelly Eerdekens (Bella Stoma), Tom Smeets. (Share if you care) en Wouter Smeets (Laswerken Smeets). De uiteindelijke winnaar wordt op 6 februari 2014 bekend gemaakt op het slotevent op C-mine en ontvangt, naast heel wat uren professionele begeleiding, 125.000 euro investeringskapitaal. De achttien halve finalisten stelden gisteren in Greenville hun onderneming voor aan de vijftienkoppige jury die vervolgens vijf finalisten weerhield.

Geert Libregs, commissiedirecteur [18-28]: “Na een zeer intensieve maand voor de 18 halve finalisten, schakelen we nu nog een versnelling hoger met de laatste vijf kandidaten. Ze ondergaan immers vanaf nu een intensief persoonlijk begeleidingstraject en dit zowel op juridisch, boekhoudkundig als communicatief vlak.”

De wedstrijd [18-28] wordt ingericht door de zes Limburgse JCI-afdelingen i.s.m. de Provincie Limburg Cel Economie en de Stad Genk.