Manager TV neemt Genk onder de loep

mtv_genk_550x250Manager TV blijft als een trein door Limburg razen. Na Lommel en Hasselt houdt ons crossmediale televisiestation halt in Genk. TV Limburg zendt gedurende negen weken elk weekend een reportage uit over Genk. De eerste uitzending ging al op 2 en 3 mei Stadsrapport te zien op Manager-tv.be, TV Limburg en dvd (bij volgende Limburg Manager) www.manager-tv.be

Genk is intussen de derde stad die Manager TV onder de loep neemt. In deze audiovisuele stedenreportage schetsen we een economisch beeld van de vroegere mijnstad. Onder meer de belangrijkste sectoren die in Genk gevestigd zijn, de uitdagingen voor de bedrijven en voor de stad zelf en de trends komen aan bod. Burgemeester Jef Gabriels en verschillende hoofdrolspelers uit de Genkse industrie geven tekst en uitleg. Net als in onze vorige reportages van Manager TV vullen we het geheel aan met korte en lange reportages over tientallen Genkse bedrijven. De eerste uitzending spitst zich toe op de creatieve economie, daarna volgen ook de nijverheid, Genk als maakstad, logistiek en distributie, de bouwsector en gezondheid en ecologie. Automotive en vervoer, handel en diensten en horeca sluiten het rijtje af.

TV, web en print

Zoals u het intussen van Manager TV al gewoon bent, is ook deze stedenreportage zowel op tv, internet als dvd te bekijken. TV Limburg zendt negen weken lang elk weekend een reportage uit. De eerste uitzending ging al op zaterdag 2 en zondag 3 mei op antenne. Elk weekend komt een nieuw hoofdstuk aan bod. De uitzending zal in die weekends in een ‘loop’ 10 tot 12 keer worden getoond.

U kunt uiteraard ook de klok rond terecht op onze site www.manager-tv.be, waar u trouwens ook nog altijd de reportages over Lommel, Hasselt en Lokeren kunt bekijken. Bij deze editie van Limburg Manager zit nog geen dvd met het stadsrapport Genk, bij de volgende uitgave wel. Voor de dvd moet u met andere woorden nog even geduld hebben.

Veel positieve reacties

De crossmediale aanpak blijkt een groot succes. Want naast de reportages over Lommel, Hasselt en Genk ging Manager TV ook buiten Limburg van start. Onlangs mochten we met trots Manager TV – Lokeren voorstellen.

De positieve reacties stromen toe. “Mensen kunnen nu zien, voelen en proeven wat er in ons park te beleven valt,” zegt Paul Janssen van Center Parcs De Vossemeren in Lommel. “Manager TV is een unieke kans om de zakelijke markt te benaderen.” Ook Rudi Vandekerkhof van United Telecom is het daarmee eens: “Dankzij Manager TV is het mogelijk om snel en eenvoudig heel veel mensen te bereiken. Via een andere weg kost dat veel meer moeite.”

Vaste waarde

U merkt het: Manager TV is een vaste waarde geworden binnen onze magazines en in het snel evoluerende B2B-communicatielandschap. Voortaan zullen steeds meer steden in beeld gebracht worden. Momenteel werken we aan een stedenreportage over Tessenderlo en ook in de rest van Vlaanderen worden er diverse projecten opgestart.

450.000 potentiële kijkers

Manager TV bereikt maar liefst 450.000 potentiële kijkers. Dit uitzonderlijke cijfer is te danken aan de drie distributiekanalen: print, web en regionale televisie. De perfecte formule om uw regionale bekendheid te verhogen!

Uw bedrijf op Manager TV?

Wilt u uw eigen bedrijf, producten en diensten via Manager TV in de schijnwerpers plaatsen? Dat kan! Neem contact op met Pieter Witters van Manager TV (tel.: 011-808 854, pieter.witters@manager-tv.be). Hij helpt u graag verder.