Manager TV werkt samen met Kanaal Z

Ninove en Mechelen krijgen in het weekend van 27 en 28 november als eerste twee Vlaamse steden de eer op een economische doorlichting door Manager TV op Kanaal Z. De regionale stedenreportages van Manager TV vormen een verrijking voor de weekendprogrammering op de financieel-economische zender. Voor Manager TV is de samenwerking met Kanaal Z een volgende stap in de crossmediale verspreiding van de reportages.

Manager TV ontwikkelde zich de voorbije jaren als het audiovisuele broertje van Manager Magazines, uitgegeven door Big Media Group. Met steden- (Beveren, Genk, Dendermonde, Hasselt,…) en sectorreportages (cleantech, facility management, sports & business,…) nam Manager TV al heel wat economische onderwerpen onder de loep. “Onze bedrijfs- en sectorreportages verschijnen op de website www.manager-tv.be,” licht Joris Linsen van Manager TV toe. “Daarnaast verspreiden we de links naar onze reportages per e-mail. Onze databank bevat de persoonlijke e-mailadressen van maar liefst 45 000 bedrijfsleiders in Vlaanderen. De reportages verschijnen ook op dvd en liggen beschikbaar op plaatsen waar zakenmensen elkaar ontmoeten.”

 Nationale televisie

Dankzij de overeenkomst met Kanaal Z verruimt Manager TV zijn crossmediale bereik. “Kanaal Z werkt voor dezelfde doelgroep: bedrijfsleiders en mensen met interesse in de financiële wereld. Bovendien hebben ze een nationaal bereik, wat de aantrekkingskracht verhoogt voor steden en bedrijven die met ons samenwerken. Ze krijgen met Kanaal Z een unieke kans om zich in één of meerdere afleveringen van hun beste kant te laten zien aan heel Vlaanderen.”

Ninove bijt op 27 en 28 november de spits af. Mechelen komt op 4 en 5 en 11 en 12 december aan de beurt. De afleveringen worden telkens opgenomen in de weekendloop van Kanaal Z.

Meer info: www.manager-tv.be.