TESSENDERLO – Kapitaalsverhoging van 500.000 euro voor hotspotprovider 10SA

10saSIM Belgium, het kennis- en expertisebureau voor de begeleiding en coaching van ambitieuze ondernemers, injecteert samen met JAGA-bedrijfsleider Jan Kriekels, het Participatiefonds en een bancaire partner 500.000 euro in hotspotprovider 10SA uit Tessenderlo. De kapitaalsverhoging stelt het bedrijf in staat om zijn unieke concept van free-wifi hotspots verder uit te werken.

10SA onderscheidt zich met zijn hotspots van de traditionele aanbieders. Klanten hebben geen wachtwoord of voucher nodig om in te loggen en surfen gratis en snel. Dankzij de gepersonaliseerde portal communiceren zaakvoerders rechtstreeks met hun klanten. Het is dan ook een tool die zich uitstekend leent tot reclametoepassingen, want de portal kan worden opengesteld aan derden die er hun reclame op plaatsen. Zo verdient de investering zichzelf terug. Bovendien zijn niet de providers, maar wel de zaakvoerders eigenaar van de hotspot.

Groeispurt
Met de kapitaalsverhoging zet 10SA een nieuwe essentiële stap in zijn ontwikkeling. Roberto Tibollo, managing director van 10SA: “Ons bedrijf heeft een heel sterke groei gekend. We zijn op enkele jaren tijd van een tweemanszaak naar een kmo met meer dan vijftien personeelsleden geëvolueerd. Zo een groeispurt kost veel geld. Daarom is de nieuwe financiering zo belangrijk. We kunnen onze groei bestendigen en het verse kapitaal gebruiken om ons unieke hotspotverhaal in de markt te zetten. Bovendien brengen Boudewijn Dupont van SIM en Jan Kriekels van JAGA een schat aan knowhow en expertise met zich mee.”