Winterse lancering voor Vlaanderen Manager 35

Dinsdag 21 december organiseerde Vlaanderen Manager haar laatste Manager Launch van 2010.  Een 70-tal bedrijfsleiders trotseerden de kou en winterse wegen en werden verwelkomd in de Siniscoop in Sint-Niklaas.

Nancy Gryson verwelkomde iedereen en overhandigde het eerste exemplaar aan Peter Verschelden van Moore Stephens Verschelden.  Onze Manager on Wheels-winnaar vond het fantastisch om in de feestelijke december-maand over een privé-chauffeur te beschikken voor deze avond ! (zie ook kader hieronder).  Manager TV presenteerde een trailer van haar reportage over Wetteren.  Hierna stelde zij haar nieuw product “Z-steden” voor. Voortaan worden de dossiers uitgezonden op dé nationale economische zender Kanaal Z.  Ninove mocht de spits afbijten, en ook hun trailer werd getoond. 

De voorstelling van de Vlaamse kortfilm van Arne Focketyn: ‘First things first’ was een mooie afsluiter van de avond. 
Het was weer een gezellige en erg vruchtbare netwerkreceptie voor iedereen.  Ook de Manager-giftbag met ons magazine werd goed gesmaakt !

[nggallery id=90]

Mevr. Marquita Fruythof, Zaakvoerder van Algemene Onderneming D’Heer, was onze gelukkige winnares van de privé chauffeur voor een avond. Ze werd opgehaald voor een exclusieve rit met de nieuwe BMW X3, en getuigde over haar rij-ervaring.

  

Marquita Fruythof: “Het interieur van de nieuwe BMW X3 was zeer aangenaam. En ondanks het robuuste uitzicht blijkt het toch een compacte wagen te zijn, wat het parkeren vergemakkelijkt. Echt een prettige wagen om in te rijden! “
Garage Romein
Moorselbaan 370
9300 Aalst
www.romein.bmw.be
Concessiehouder BMW
Bevrijdingslaan 199
9200 Dendermonde