ZONHOVEN – Talboom Group krijgt vertrouwen van IKEA en opent regionaal kantoor Zonhoven

talboomStudiebureau Talboom heeft gisteren feestelijk zijn regionaal kantoorgebouw in Zonhoven geopend. Maar dat was niet de enige reden om te feesten. Het bureau zal immers ook ingeschakeld worden bij de realisatie van Ikea Hasselt.

“Wij hebben zeer bewust gekozen om van nul te starten, weliswaar met 120 collega’s in Puurs. De opening past in de strategie van regionale uitbreiding”, zegt Rudi Wouters, die bestuurder werd bij Talboom. “Met Kristien Olaerts en Patrick Bollen hebben we een kernteam met een berg ervaring in verschillende sectoren. We willen snel geloofwaardigheid opbouwen in de regio. Momenteel zijn we met tien medewerkers in Zonhoven en zijn we nog volop op zoek naar nieuwe enthousiaste dynamische collega’s.”

Talboom Group, de moedervestiging in Puurs die in 1969 opgericht werd door Jan Talboom en tot op de dag van vandaag vastgehouden heeft aan het familiale karakter van de onderneming, telt vandaag 120 werknemers. Waarvan dus zopas tien krachten hun onderkomen in Zonhoven gevonden hebben. “Als Limburger vind ik het knap dat de familie Talboom in dit moeilijker economisch klimaat wil uitbreiden,” aldus Rudi Wouters. “Zo dragen wij ons steentje bij in de verdere uitbouw van kenniseconomie in Limburg.”