Abitare Mooi Wonen zorgt voor huiselijke Manager Launch

Een 120-tal ondernemers werden op 16 oktober 2012 hartelijk verwelkomd in de showroom van Abitare Mooi Wonen www.abitare.be in Brasschaat. Tijdens deze editie werd naar gewoonte het nieuwe magazine voorgesteld: Antwerpen Manager nr. 58 en ook Maxlife Antwerpen Lifestyle nr. 5. Deze keer konden de aanwezigen mooie meubels bewonderen in de showroom!

De locatie werd gefeliciteerd door Laurent Schepens van Antwerpen Manager. Daarna werd het woord gegeven aan Mevr. Terry Knijff van Abitare. Philippe Segers van Eurodal, die deze keer op de cover prijkte, kreeg een mooie coverdisplay overhandigd. Ook Manager TV gaf een woordje uitleg over haar nieuwe product Z-steden wat verschijnt op Kanaal Z en kondigde aan dat ze momenteel werken aan een dossier rond Antwerpen. www.manager-tv.be

Vervolgens werden onze managers verwend met heerlijke hapjes. En natuurlijk werd er weer volop genetwerkt. Bij het naar huis gaan kreeg iedereen de Manager-giftbag met daarin het nieuwe magazine, meer info van enkele partners en lekkere koekjes van de firma Bonache !

[nggallery id=161]