Administri Consulting – “Als ik even vijf minuten tijd had …”

Talrijke bedrijfsleiders kampen met hetzelfde gevoel: “Als ik even vijf minuten tijd had, dan …” Vooral administratieve taken ontsnappen aan de aandacht. Al te vaak leidt dit uitstel tot vervelende gevolgen en extra werk. Administri Consulting uit Lier biedt een hele waaier aan proactieve oplossingen.

Kris Nys: “Met je administratie werk je aan je imago.”

Administri Consulting licht de administratieve organisatie van bedrijven door en werkt praktische verbeterprogramma’s uit. “Vele bedrijven maken goede producten of leveren puike diensten af, maar het loopt vaak grondig mis op administratief vlak,” zo stelt zaakvoerster Kris Nys. “Dit kost handenvol geld. Denk maar aan laattijdige betalingen, een trage opmaak van offertes, slechte telefoonpermanentie, gebrekkige facturatie of een geschil voor de rechtbank dat niet goed wordt opgevolgd. Niet echt goed voor het imago. Vanuit een unieke visie en een centraal softwarepakket bieden wij bedrijven de nodige begeleiding om hun processen gericht te verbeteren en transparanter te maken. Zo stomen we bedrijven administratief klaar om verder te groeien.”

Daarnaast biedt Administri Consulting ook praktische bijstand. “In principe kan een bedrijf zijn volledige backoffice of delen ervan aan ons toevertrouwen. In plaats van zelf administratieve medewerkers aan te werven – met alle bijkomende zorgen en extra kosten – krijgt hij in ruil voor onze prestaties één heldere en fiscaal aftrekbare maandfactuur. Met onze Assist Card bieden wij tal van interessante oplossingen.”

Om kennis te maken met Administri Consulting, genieten onze lezers van een tijdelijke promotie: twee uur gratis assessment (sterke en zwakke punten van uw bedrijf?) + tien uur Assist Card (diverse administratieve taken) aan 399 euro (excl. btw).

ADM Vectorieel logo_ad_optKerkstraat 11b – 2500 Lier – T 03 293 05 65 – info@administri.bewww.administri.be