Administri Consulting – Oplossingen voor kantoren, evenementen en conflicten.

Een goede assistent is goud waard. Maar waar vindt je zo iemand? Zaakvoerder Kris Nys van het Lierse bedrijf Administri Consulting stelt haar kennis, netwerk en ervaring ter beschikking van KMO’s die zich willen concentreren op hun core business. Hun base line ‘The Art of Assisting You! (voor kantoren, evenementen en conflicten)’ zet ze bedreven om in de praktijk.

Kris Nys.
Kris Nys.

De tijd dat een secretaresse enkel instructies volgde is lang voorbij. Vandaag werkt een goede office manager proactief en vervult hij/zij eerder de rol van projectmanager waarbij hij/zij van alle markten thuis moet zijn. Door middel van Assist Cards huurt u voor een zelf bepaald aantal uren per maand een probleemoplosser van Administri. Meer specifiek kan je bij hen terecht voor het regisseren van uw office, evenement en zelfs uw conflict. Door structuur te brengen in een van deze drie domeinen helpt Administri bedrijven te groeien, kosten te sparen en hun Imago te verstevigen.

Assisting Offices
Zaakvoerder Kris Nys gaat ter plaatse om het reilen en zeilen van een bedrijf in kaart te brengen. Door nadien gerichte en op maat van het bedrijf opgemaakte aanpassingen in structuur of management te verrichten versterkt ze de positie van het bedrijf in de markt. Door te luisteren naar de noden van het bedrijf komen problemen aan het licht. Zo kan bv. een centrale database vanaf de offerte tot aan de afsluit van het boekjaar een pak tijd en energie sparen en tevens geld vrijmaken voor andere doeleinden. Denken we maar aan alle tijdrovende xls- sheets die medewerkers opstellen om bijvoorbeeld betalingen of bestellingen op te volgen. Zou het niet makkelijk zijn mocht dit allemaal met 1 druk op de knop kunnen geraadpleegd worden? Wel Administri kan dit en nog veel meer voor u regelen.

Assisting events
Door te werken met een evenementregisseur heb je de technische en praktische kennis in huis en heb je tevens op je eigen evenement de handen vrij om te netwerken met de genodigden.
Administri zorgt dan ook voor een vlekkeloos verloop van uw evenement.

Assisting in conflicten
Bemiddeling of Mediation is een nieuwe vorm van conflictoplossing. Het biedt een alternatief voor dure gerechts- en expertisekosten met vaak een jarenlange juridische strijd als gevolg. Door met de tegenpartij bij een Mediator rond te tafel te gaan zitten, heeft u de oplossing, de duur én de kostprijs van het conflict zelf in de hand.  Vaak kan ook de commerciële relatie na een Mediaton behouden worden. Als dat geen pluspunt is! Tijdens de bemiddeling schort de verjaringstermijn van uw conflict op. De Mediator is ten allen tijden neutraal. Bij aanvang  ondertekenen alle partijen een protocol. Dit geeft iedereen de garantie dat alle informatieoverdracht vertrouwelijk is en blijft ook na de bemiddeling. Hij lijst de standpunten van beide partijen op, stelt gerichte vragen om de belangen in kaart te brengen, probeert uit te maken waar de mogelijke raakpunten van beide partijen zijn om tot slot naar oplossingen te komen. Indien beide partijen akkoord gaan met het voorstel, kan dit gehomologeerd worden met een uitvoerbaar en bindend Vonnis als uitkomst. Komen partijen niet tot een overeenkomst, dan kan het geschil alsnog voor de Rechtbank beslecht worden.

Zaakvoerder Kris Nys is een B-Mediation Bemiddelaar Burgerlijke en Handelszaken en kan u perfect begeleiden. Vanuit haar overtuiging dat een tandem niet juridisch en juridisch geschoold Mediator het beste resultaat biedt, ging Administri kortelings een samenwerking aan met Meester Christian Gybels, advocaat en tevens erkend bemiddelaar Burgerlijke en Handelszaken. Geïnteresseerd? Aarzel dan niet om vrijblijvend onze site www.administri.be  te bezoeken of neem contact op met kris_nys@administri.be.

logo Administri Consulting_rgb_lowAdministri Consulting bvba – Kerkstraat 11 – 2500 Lier – T 03 293 05 65 – kris_nys@administri.be