ADR Construct – Mooie woonveranda verhoogt uw comfort en gezelligheid

Een veranda is de gedroomde schakel tussen woning, terras en tuin, en de meest gebruikte plaats in een woning. Klanten zijn dan ook sterk betrokken bij het ontwerp, want het verhoogt hun comfort en goed gevoel. Wie kiest voor mooi design, kwaliteit en een perfecte afwerking, vindt in ADR Construct de juiste partner.

Kris Molkens.

In de prachtige toonzaal maken we kennis met veranda’s in allerlei stijlen en afwerkingen. Het aanbod omvat ramen en deuren in aluminium, lichtstraten, vouwwanden en balkonbeglazingen. Het atelier beschikt over een modern machinepark. “Onze eigen vakmensen verwerken hier alle profielen van Reynaers aluminium,” vertelt zaakvoerder Kris Molkens. “Wij bieden geen standaardproducten, maar volledig op maat gemaakte constructies, met oog voor de kleinste details.”

Professioneel maatwerk
ADR Construct dankt zijn succes aan zijn persoonlijke aanpak, professioneel maatwerk en vast team van vakmensen. “Via een persoonlijk gesprek in de toonzaal of bij de klant thuis, voelen we aan wat zijn wensen zijn,” legt Kris Molkens uit. “Op basis daarvan geven we deskundig advies en berekenen we een gedetailleerde offerte. Voor een veranda maken we ook altijd een 3D-ontwerp van de woning om de klant een goed beeld te geven. Ieder project is uniek en een uitdaging voor ons om er iets moois van de maken.”
U kunt alvast impressies en ideeën opdoen met de uitgebreide portfolio van realisaties op de prachtige website van ADR Construct: www.adrconstruct.be.

Persoonlijke aanpak
ADR gaat prat op zijn kleinschaligheid. “Wij werken met een vast team van commerciële en technische medewerkers en zetten onze klant niet onder druk om snel een beslissing te forceren. Dat strookt niet met onze filosofie. Ook de plaatsers en vakmensen van het atelier zijn uitsluitend eigen medewerkers die hier al lang aan de slag zijn. Dat resulteert in een zeer hoge klantentevredenheid. En tevreden klanten zijn de beste reclame! Ze vertellen het verder aan vrienden en stellen hun woning met plezier open om hun veranda te laten bewonderen.

Totaalconcept en interieurinrichting
Kris Molkens en Tony Vermeeren namen ADR Construct in 2002 over. Vijf jaar later openden ze een gloednieuwe toonzaal, atelier en kantoren in Wommelgem. ADR Construct heeft tien gespecialiseerde arbeiders en zes bedienden in dienst. Daarnaast werken ze samen met gespecialiseerde partnerbedrijven. Zo kan ADR Construct u een totaalconcept aanbieden. Van 3D-ontwerp tot een volledig ingerichte woonveranda, inclusief metsel- en funderingswerken, vloertegels, parket, schilder- en gyprocwerken, raamdecoratie, meubels en tafeldecoratie. Voor de interieurinrichting van uw veranda verwijst Kris Molkens u graag door naar Cosi Cosa in Kontich. De winkel van zijn echtgenote Jenny Van Mol biedt alles voor een sfeervolle inrichting, met landelijke meubelen, exclusieve decoratie, tafelaankleding en geschenken.
Info: www.cosicosa.be

Herentalsebaan 451 – 2160 Wommelgem – T 03 320 80 80 – dir@adrconstruct.bewww.adrconstruct.be