Advocatenkantoor Tilleman – Van Hoogenbemt – Passie voor arbeidsrecht: kort, krachtig en kostenbewust

Filip Tilleman en Herman Van Hoogenbemt houden zich al een kwarteeuw gepassioneerd bezig met arbeidsrecht. Een bewuste keuze. “Recht is een complex gegeven. Op topniveau moet je wel specialiseren.”

Filip Tilleman: “Arbeidsrecht is voor de helft psychologie.”

Advocatenkantoor Tilleman – Van Hoogenbemt telt vijftien advocaten en heeft behalve op de Meir in Antwerpen ook een kantoor in Brussel voor de Franstalige dossiers. Filip Tilleman: “Wij behandelen elk conflict tussen werkgever en werknemer. Zowel het klassieke als collectieve arbeidsrecht komt aan bod. Zelfs voor conflicten rond handelsrechtelijke discussies en sociaal strafrecht kunnen werkgevers én werknemers bij ons terecht. Bijvoorbeeld met dossiers over arbeidsveiligheid en sociale inspectie.”

Persoonlijk en eerlijk
Het advocatenkantoor kiest voor een persoonlijke aanpak. “Arbeidsrecht is voor de helft psychologie. Daarom duiken we elke keer opnieuw onder in de bedrijfsfilosofie van onze klanten. Een absolute stelregel is dat we voor 300 % achter een zaak moeten staan. Wij draaien mensen geen rad voor ogen. Maken ze geen kans, dan zeggen wij dat rechtuit. Eerlijkheid duurt het langst.”

Op tijd
Advocatenkantoor Tilleman – Van Hoogenbemt vraagt klanten expliciet om tijdig contact op te nemen. “Dat wil zeggen: van zodra een probleem kan ontstaan en niet pas na een dagvaarding. We geven dan korte en krachtige adviezen om de situatie te ontzenuwen. Efficiënt en kostenbewust,” aldus Filip Tilleman.

Advocatenkantoor Tilleman – Van Hoogenbemt
Meir 24 bus 6 – 2000 Antwerpen
T 03 220 64 00 – filip.tilleman@tvh-law.be