Akkermans & Partners – Het kluwen rond groeps- en hospitalisatieverzekeringen ontward

Bedrijven die op zoek zijn naar hoogopgeleide verzekeringsspecialisten voor de uitvoering van specifieke projecten kloppen best eens aan bij Akkermans & Partners. Dit dynamische bedrijf, gespecialiseerd in detachering en rekrutering, is een echte bakermat van talent. Werkpieken, personeelstekort, vakantieperiodes en kennistekort kunnen snel, vakkundig en zonder zorgen opgevangen worden.

Greg Langenus.

Akkermans & Partners is voor haar opdrachtgevers een zeer professionele en gekwalificeerde supplier van talentvolle specialisten op tijdelijke basis. “We zijn daarbij actief in de afdelingen pensioen, levensverzekering en hospitalisatieverzekering en in de verschillende domeinen van niet-leven (productie en schade). We doen dit met een zeer breed aanbod aan talentvolle verzekeringsspecialisten zoals contractbeheerders, actuarissen, projectmedewerkers, business analysten en testers,” vertelt Business Manager Greg Langenus.

“Hier in België zijn we de grootste speler op de detacheringmarkt en onze ondersteuning richt zich hoofdzakelijk tot verzekeringsmaatschappijen, -makelaars en banken, maar ook tot bedrijven uit andere sectoren.”

Flex Force

“De ervaring die we ondertussen vergaard hebben in de verzekeringswereld willen we ook aanwenden in bedrijven die niet vertrouwd zijn met deze materie. Zo zijn hospitalisatie- en groepsverzekeringen vaak een essentieel onderdeel geworden van het loonpakket, maar zowel werkgever als werknemer kampen dikwijls met ontzettend veel vragen omtrent deze verzekeringen. Bovendien evolueert de verzekeringssector aan een razend tempo, en de wetgeving die eraan gekoppeld is jammer genoeg ook. De meeste werkgevers zien dus door het bos de bomen niet meer…”

“Wij willen de investering van de werkgever verder optimaliseren. Onze dienstverlening voorziet namelijk een Akkermans & Partners medewerker als aanspreekpunt voor het bedrijf, de werknemers, het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappij. Op deze manier willen we enerzijds de werkgever bijstaan en ontlasten, anderzijds de werknemer bewust maken van alle voordelen en mogelijkheden. Bovendien stemmen we onze ondersteuning steeds af op de behoeften van het bedrijf, wat kan resulteren in één tot meerdere dagen zorgvuldige en empathische dienstverlening per maand. Het is namelijk onze drijfveer om zowel de werkgever als de werknemer zekerheid en comfort te garanderen, gekoppeld aan een gezonde dosis professionaliteit,” aldus Greg Langenus.

Akkermans & Partners Groep

Akkermans & Partners in Antwerpen maakt deel uit van de Akkermans & Partners Groep. “De Akkermans & Partners Groep heeft als dienstverlener in de pensioenbranche in Nederland een grote reputatie opgebouwd. Wij beschikken in Nederland reeds over meer dan 30 jaar ervaring inzake pensioenadvisering, ontwikkeling van pensioen- en financial managementsoftware, opleiden van pensioenspecialisten én detachering van hoogwaardige pensioenprofessionals. Als dochteronderneming kunnen we dus steeds terugvallen op een flink pak ervaring,” vertelt Greg Langenus.

Facts & Figures

  • Oprichting Akkermans & Partners België: 2004
  • Aantal mensen op de payroll: 40
  • Business Manager: Greg Langenus

Generaal Lemanstraat 27, 2018 Antwerpen
Tel.: 03-238 68 10, Fax: 03-248 72 52
GregLangenus@akkermanspartners.be, www.akkermanspartners.be