Alfred Talke Logistic Services – Dé specialist in gevarengoed

Wat 66 jaar geleden begon met één vrachtwagen is vandaag een van ‘s werelds leidinggevende spelers in logistieke dienstverlening. Met vestigingen in Europa, het Midden-Oosten en Azië garandeert Alfred Talke kwalitatief transport, warehousing en VAS/VAL van allerhande chemische en petrochemische producten, gevaarlijk en ongevaarlijk.

Jonge site

Wendy Aerts.

“In 2008 ging ATLS van start met de opbouw van de site te Zwijndrecht,” vertelt sitemanager Wendy Aerts. “Wij zijn een vrij jonge site maar onze groeiambities zijn niet min. Zo openen wij in augustus een gloednieuw magazijn en zoeken wij verder naar extra ruimte.”

Vandaag telt ATLS Zwijndrecht 8.000 m² opslagruimte evenals 8.000 m² extren gehuurd. Naast opslag bestaat het servicepakket uit in- en uitgaand transport, afvullingen van liquids en debagging, evenals afhandeling van het volledige logistieke proces.

Knowhow & dynamiek

“Een van onze sterkste troeven in Zwijndrecht is de mooie mix tussen knowhow en dynamiek. Kennis dankzij de maturiteit van onze algemene groep en spirit in de vorm van jong en gemotiveerd personeel. De juiste mensen op de juiste plaats maken een wereld van verschil.”

Vitshoekstraat 7-9, Haven 1055, 2070 Zwijndrecht
info@talke.com, www.talke.com