Amalthea Catering Services – Topkeuken voor Bourgondiër en foodie

“Op een correcte en betaalbare manier iets fantastisch brengen voor zowel de Bourgondiër als de foodie. Daar doen wij het voor,” vertelt Koen Meeusen van Amalthea.

Koen Meeusen.

Diverse lezers van Antwerpen Manager proefden al de lekkere keuken van cateringbedrijf Amalthea tijdens de uitreiking van het 50ste nummer in het Sportpaleis. Het bedrijf verzorgt feesten, groot en klein. Zaakvoerder Koen Meeusen: “Of we nu een vip-event verzorgen in het Sportpaleis, een opening van een groot bedrijf of een overheidsinstelling organiseren, een trouwreceptie of een communiefeest, met onze jarenlange traiteurervaring organiseren wij alles compleet tailormade, volgens de wensen van onze klant. Dat is ons sterk punt.”

Persoonlijke aanpak
“Wij verzorgen feesten van A tot Z. Wij zorgen voor eten, personeel, tafels en servies. Indien gevraagd werken we voor de aankleding, de muziek en acts met partners samen. Mijn vennoot of mezelf zijn altijd aanwezig op het event zodat er op het moment zelf snel iets kan aangepast worden. Onze keuken en ons zaalteam tellen 16 vaste mensen.”
Kortom, Amalthea moet in het adresboekje voor een stijlvolle receptie of vlotte walking dinner, een klassiek diner, koude of warme buffetten of snelle afhaalgerechten. Met hun kantoor en keukens in Wijnegem hebben ze een prima uitvalsbasis, zowel naar de stad Antwerpen als naar de Kempen.

Bijkhoevelaan 30 – 2110 Wijnegem – Tel.: 03-353 91 12, – Fax: 03-353 39 96 – www.amalthea.be