Andes Chocolatier – “Vrijwel iedereen lust chocolade als relatiegeschenk”

AndesHandjesKent u veel mensen die geen chocolade lusten? Het antwoord geeft u meteen een uitstekende reden waarom gepersonaliseerde pralines of chocoladecreaties zich perfect lenen als relatiegeschenk. “Weggeefchocolade heeft vaak de naam van minderwaardige kwaliteit te zijn. Wij bewijzen het tegendeel,” vertelt Robby Van Eynde van Andes Chocolatier uit Puurs.

Wanneer u smult van het gekende Antwerps Handje, is de kans bijzonder groot dat deze uit het atelier van Andes Chocolatier uit Puurs komt. “Als chocolatier sinds 1983 leveren wij een breed chocoladeassortiment aan bakkerijen en chocoladewinkels. Dezelfde hoge kwaliteitseisen passen wij toe voor onze tweede bedrijfstak: chocolade op maat als relatiegeschenk.”

Meedenken met de klant
Andes Chocolatier gaat weinig uitdagingen uit de weg. “Wij denken steeds mee met de klant, tot en met de verpakking. Een nieuw product dat u wilt laten namaken in holle chocolade? Antwerpse Handjes in een gepersonaliseerde verpakking? Heerlijke pralines met uw eigen logo bedrukt of in de vorm van uw logo? Als het kan, doen we het!”

Ook grotere opdrachten vormen geen enkel probleem. “Wij blijven voldoende klein voor de nodige flexibiliteit, anderzijds kunnen we ook opdrachten aan zoals de Bibliotheekweek van de provincie Antwerpen. Dit project omvatte ruim 35.000 doosjes met telkens twee gepersonaliseerde pralines, in totaal goed voor 1 ton chocolade.”

andes

Rijksweg 39 – 2870 Puurs – T 03 886 43 34 –  info@andeschocolatier.bewww.andeschocolatier.be