Antwerpen Manager 44 zorgt voor gezellige eindejaarslancering

Dinsdag 22 december organiseerde Antwerpen Manager haar laatste Manager Launch van 2009. Een 100-tal bedrijfsleiders trotseerden de kou en winterse wegen en werden verwelkomd in de gezellige lobby van Hotel Ter Elst.

Gunther Vandenberghe verwelkomde iedereen en overhandigde het eerste exemplaar aan Viki Geunes van Restaurant ‘t Zilte. Hierna mocht de Burgemeester van Hoogstraten, Arnold Van Aperen, het woord richten tot de aanwezigen.
Onze Manager on Wheels-winnaar was erg te spreken over de power van de Audi A5 Sportback, en vond het natuurlijk fantastisch om in de december-maand over een privé-chauffeur te beschikken voor deze avond ! (zie ook kader hieronder)

Het was weer een gezellige en erg vruchtbare netwerkreceptie voor iedereen.
Ook de giftbag met ons magazine werd goed gesmaakt !

 

[nggallery id=51]

 

Manager On Wheels!Michel Janssens, Managing Director, Flinter Shipping was onze gelukkige winnaar van de privé chauffeur voor een avond.Hij werd de avond van onze Manager Launch thuis opgehaald met Audi A5 Sportback, mag zelf naar de locatie rijden en ervaart een unieke driving experience.
Na de receptie brengt de privé-chauffeur onze winnaar veilig thuis.
Zo kan hij genieten van een zorgeloze avond !
Michel Janssens : “ De lijn van deze wagen is enorm sportief en ook zijn prestaties. Het is een diesel, en daarom ben ik onder de indruk van de power in deze Audi A5! Toen hij stilviel aan het rode licht schrok ik wel even, maar bleek dat Audi ook aan ons milieu denkt en de motor automatisch stil legt bij een korte pauze, even raken aan de koppeling en je bent direct terug weg! “Na de receptie werd hij veilig thuis gebracht door zaakvoerder Leo Joly van Garage Joly in Kontich.
www. garagejoly.be
Garage JOLY bvba, Groeningenlei 4, 2550 Kontich, Tel. +32 (0)3 457 05 30
E mail : wim.verstraeten@joly.audi.be, www.garagejoly.be