Antwerpen manager lanceert eerste editie 2010 bij BMW Meeusen

Dinsdag 2 maart 2010 werd de eerste editie van het nieuwe jaar gelanceerd in de showroom van BMW Meeusen in Kalmthout.

De 140 aanwezigen op de Manager Launch luisterden naar het welkomstwoord van David Dickens – Finance & Operations Manager bij BMW Meeusen – en de rijervaring van onze Manager on Wheels winnaar Luc Van Overveld (zie ook kader hieronder).  Ook de speech van Huug Van Gompel – Algemeen Directeur bij  Uitgeverij Garant – kon onze managers boeien. Zijn broer Patrick Van Gompel – journalist bij VTM – kon spijtig genoeg niet aanwezig zijn door dringende verslaggeving in het buitenland.

Daarna werd de nadruk gelegd op het netwerken. De reacties waren positief, de aanwezigheidslijsten waren de leidraad en onze account managers introduceerden ook spontaan managers aan elkaar voor.  De hapjes van Festijn Events werden geprezen om hun smaak en creativiteit.  En als dessert kreeg iedereen in de Manager-giftbag een chocolade figuurtje van Bakkerij Buelens mee naar huis!

Klik hier voor het videoverslag!

[nggallery id=62]

Manager On Wheels!
Luc Van Overveld, zaakvoerder van Van Overveld bvba, was onze gelukkige  winnaar van de privé chauffeur voor een avond.  Hij werd opgehaald met de BMW 5 Gran Turismo, en getuigde over de sportieve kwaliteiten van deze wagen.
Luc Van Overveld :  “ Het is een schitterende wagen.  Klassevol en wat een power! Hij zal zeker jong en oud bekoren. Beter kan niet !

Na de receptie werd hij veilig thuis gebracht door zaakvoerder Stijn Meeusen van Garage Meeusen in Kalmthout.

 

BMW concessie ‘Meeusen Kalmthout’, Brasschaatsteenweg 60,  2920 Kalmthout , Tel. +32 (0)3 620 21 10, www.meeusen.bmw.be