Antwerpen Manager te gast bij Alexia

Zo’n 115 ondernemers trotseerden op 17 januari 2012 de drukte en files op de wegen rond Antwerpen en werden hartelijk verwelkomd door het team van Manager Magazines bij Alexia in Antwerpen. Tijdens deze editie van de Manager Launch werden naar gewoonte de nieuwe magazines voorgesteld: Antwerpen Manager nr. 54 en Maxlife Antwerpen Lifestyle nr. 3.

De locatie werd bedankt door Yannick Dierick waarna hij het eerste exemplaar overhandigde aan de afgevaardigde van de coverfiguur Marc Smet van Gosselin. Mevrouw Van Valkenburg van Ritmo prijkte deze keer op de cover van Maxlife maar kon spijtig genoeg niet aanwezig zijn. Wie wel aanwezig was en een rit van 3 uur achter de rug had, was de Burgemeester van Heist-op-den-Berg Dhr. Luc Vleugels. Hij mocht het 1e exemplaar van deze nieuwe editie in ontvangst nemen. Manager TV stelde haar nieuw product “Z-steden” voor. Voortaan worden de dossiers uitgezonden op dé nationale economische zender Kanaal Z. Daarna werd de trailer van het nieuwe dossier rond de A12 getoond.

Vervolgens konden de aanwezigen genieten van de hapjes aan de stand met showcooking van Kris Wijnen, restaurant Degustation. En natuurlijk werd er weer volop genetwerkt. Bij het naar huis gaan kreeg iedereen de Manager-giftbag met daarin de nieuwe magazines, en gadgets van enkele partners zoals Beckhoff, Mavi en ACE.

[nggallery id=128]