B.L.I.T.S. – Doe mee aan de nationale veiligheidswedstrijd

Wilt u weten hoe doordacht en veilig uw magazijniers de hijsmachines besturen? Door deel te nemen aan de nationale veiligheidswedstrijd voor heftruck- en reachtruckbestuurders van het bedrijf B.L.I.T.S. uit Ramsel (Herselt) krijgt u hier een antwoord op.

Jean-Pierre Devos.

De zaakvoerder van B.L.I.T.S., een bedrijf dat opleidingen aanbiedt voor magazijniers en chauffeurs, nodigt directies en medewerkers van bedrijven uit alle sectoren uit om deel te nemen aan de tiende editie van de wedstrijd met finale in Antwerp Expo in Antwerpen.

Gezonde competitie

“Met de organisatie van de veiligheidswedstrijd willen we in de eerste plaats bedrijven kennis laten maken met onze betrouwbare producten en diensten,” zegt zaakvoerder Jean-Pierre Devos. “Voorts is het de bedoeling dat de deelnemende ondernemingen in een gezonde competitieve omgeving onderling gaan uitmaken wie de beste heftruck- en reachtruckbestuurder in de rangen heeft.” Volgens Devos is het voor ervaren magazijniers en chauffeurs ook altijd nuttig mee te doen. “Dan kunnen ze nog iets bijleren door te kijken hoe de anderen het er vanaf brengen.”

De medewerkers van B.L.I.T.S. stippelen een parcours uit dat in ongeveer tien minuten moet worden afgelegd. “Hierbij komt het erop neer zo weinig mogelijk fouten te maken omdat het belangrijk is dat werknemers op een doordachte en veilige manier de hijsmachines besturen,” zegt Devos. Voor de vrouwen is er een aparte wedstrijd met reachtrucks.

Inschrijven

De voorrondes vinden plaats op 6, 7 en 8 september, de finales tussen 20 en 22 september. Inschrijven kan tot 22 augustus via info@blitsnv.be. Hier kunt u ook alle documenten aanvragen (parcours, criteria, reglement, inschrijvingsformulier).

Gustaaf Vandenheuvelstraat 131a, 2230 Herselt
Tel.: 016-57 11 47, www.blitsnv.eu