Bang & Olufsen Antwerp Store – Daag uw zintuigen uit!

Martine Van Uffelen, shopmanager en Marc Polfliet, zaakvoerder.

Bang & Olufsen, treed binnen in een ‘nieuwe wereld’ waarin al uw entertainmentwensen kunnen worden vervuld. Elk product is een meesterwerk, met een uniek design, krachtig geluid en helder beeld, dat uw zintuigen tot het uiterste prikkelt. De ‘Bang & Olufsen Antwerp Store’ is een perfecte locatie om kennis te maken, met deze intelligente systemen, volgens de wens van elk gezinslid!

Martine, Gerrit en Joost nemen er de tijd om u rustig te informeren en u kennis te laten maken met het Bang & Olufsen gamma, dat in zijn volle breedte aanwezig is. De producten met hun uniek design zijn speciaal ontwikkeld om uw zintuigen uit te dagen!

Bang & Olufsen moet u eigenlijk zelf ontdekken. De televisies met hun weergaloze helderheid en contrasten van beelden, evenals hun ongelooflijk geluid, een streling voor het oor, dagen u al snel uit om de toestellen te zien functioneren. Na een korte initiatie in de bediening geven we u graag rustig de tijd om het allemaal zelf te ontdekken en net zo enthousiast te worden als wij zelf!

Legendarisch

De ‘Bang & Olufsen Antwerp Store’ is veel meer dan een uitgelezen locatie voor het ontdekken van dit inmiddels legendarisch merk. Wij beschikken ook over een klein, uiterst professioneel team van technici en adviseurs. U heeft daardoor de mogelijkheid om u te laten begeleiden vanaf het kiezen van de producten over het opvolgen van de planning en de voorziening van de bekabeling tot de installatie. Kortom, u kan steeds bij ons terecht.

Door de integratie van Bang & Olufsen met het KNX-protocol voor domotica, kunnen we onze klanten bovendien nog meer gebruikscomfort aanbieden, en werken we meer dan tevoren samen met interieurarchitecten. U kan er als klant gebruik van maken, en u laten inspireren door professioneel advies.

Bang & Olufsen producten zijn gemaakt voor het leven, dankzij de veelzijdigheid van plaatsingsmogelijkheden, de aanpassingen van de kleuren van speakerdoeken en frames. Er is gewoon heel veel ruimte voor al uw wensen!

Ga de uitdaging aan en laat uzelf overtuigen door onze sensationele technologie!