Beirens & Wellens – “Zo veel meer dan een gewoon accountantskantoor”

Beirens & Wellens Accountants en Belastingconsulenten maken hun klanten ondernemers wegwijs in boekhouding, fiscaal- en financieel beheer. Helder en persoonlijk advies en proactief meedenken staan daarbij centraal. Zo willen ze uitgroeien tot dé vertrouwenspersoon voor managers van bedrijven en een heuse meerwaarde creëren voor hen en hun onderneming.

Luc Wellens en Michel Beirens.

“Beirens & Wellens wil zoveel meer zijn dan een gewoon accountantskantoor,” benadrukt Michel Beirens. “Ondanks het feit dat het voeren van een boekhouding vaak als een noodzakelijk kwaad wordt gezien, kunnen een sterke administratieve organisatie en een goed gevoerde boekhouding met daaraan gekoppelde rapporteringen en budgetten onmisbare hulpmiddelen zijn in het leiden van een onderneming.”

Proactief meedenken

“Wij willen dus niet enkel de verplichte formaliteiten vervullen maar echt een meerwaarde betekenen voor onze klanten,” gaat Luc Wellens verder. “In steeds sneller wijzigende marktomstandigheden en een wereldeconomie die alsmaar sneller evolueert en steeds sterker ingrijpt op de lokale economie is het van essentieel belang dat kmo’s snel kunnen inspelen op gewijzigde omstandigheden.”

“Met Beirens & Wellens haalt u een partner in huis die het volledige jaar aan uw zijde staat, meedenkt en samen met u op zoek gaat naar oplossingen voor de vastgestelde problemen. Zo kan elke zaakvoerder zijn onderneming leiden met kennis van zaken wat betreft het financieel vermogen.”

Uitgebreid dienstenpakket

Beirens & Wellens focust op kmo’s die hun boekhouding in eigen beheer verwerken. En hoewel hun cliënteel voornamelijk uit Belgische bedrijven bestaat, verzorgen zij ook heel wat diensten voor buitenlandse ondernemingen. Al die klanten kunnen rekenen op een uitgebreid gamma diensten, gaande van accountancy en fiscaliteit tot specifieke opdrachten. Zowel het kantoor als de vennoten en de verschillende medewerkers hebben de titel van Accountant en Belastingconsulent van het Belgisch Instituut van Accountants en Belastingconsulenten. “Door deze erkenning hebben onze klanten een duidelijke garantie over de door ons geleverde diensten.”

Enkele cijfers …

  • Oprichting Beirens & Wellens: 2008
  • Aantal medewerkers: 13
  • Aantal verwerkte dossiers per jaar: 250

Noorderlaan 79/7, 2030 Antwerpen
Tel.: 03-226 75 00, Fax: 03-226 98 00
info@bwaccountants.be, www.bwaccountants.be