MECHELEN – Belven uitgeroepen tot Excellente Onderneming in Antwerpen

Managing director Geert Van Mechelen en de Belven directie ontvangt de oorkonde van gedeputeerde Ludwig Caluwé en Voka (Mechelen) directeur Frédéric Achten.
Managing director Geert Van Mechelen en de Belven-directie ontvangen de oorkonde van gedeputeerde Ludwig Caluwé en Frédéric Achten (Voka Mechelen).

Het Mechelse familiebedrijf Belven is uitgeroepen tot Excellente Onderneming provincie Antwerpen 2013.  Met deze prijs willen de provincie Antwerpen en Voka het ondernemerschap in de kijker zetten. Belven is gespecialiseerd in de productie en verkoop van kwaliteitsafsluiters en toebehoren. Deze vinden hun toepassing in verwarming, airco, industriële pijpleidingen en waterbehandeling.

Gedeputeerde Geert Van Mechelen verklaarde de overwinning als volgt. “Met hun niche van afsluiters en toebehoren is deze kmo uitgegroeid tot een flexibele speler die zijn producten tot ver over de grenzen slijt en zo bewijst dat industriële productie in Vlaanderen wel degelijk een toekomst heeft.”

Managing director Geert Van Mechelen droeg de prijs op aan zijn team. “Deze award is een erkenning én bevestiging van ons gezamenlijk familiaal project: passie in wat we doen, met oog voor verdere ontwikkeling en in verbinding met elk van onze klanten, onze leveranciers, onze lokale partners wereldwijd en met de samenleving.”