Big Media Group verhuist naar nieuw bedrijfsgebouw

Uitgever van Limburg Manager legt stevig groeiparcours af

Big Media Group (BMG), uitgever van de regionale zakenmagazines Brabant Manager, Antwerpen Manager, Limburg Manager en Vlaanderen Manager (Manager Magazines), verhuisde op 21 maart naar een gloednieuw bedrijfsgebouw in Lommel. Het prachtige nieuwe gebouw telt 3.000 m² kantoorruimte en ligt vlakbij de windmolens op het industrieterrein Kristalpark in de Noord- Limburgse gemeente. Het Lommelse bedrijf Edibo, gespecialiseerd in industrie- en  kantoorbouw, stond in voor de constructie.

Big Media GroupBMG telt 49 medewerkers en legde de voorbije jaren een sterk groeiparcours af. “Het voormalige kantoorgebouw, dat we in Overpelt huurden, voldeed niet meer,” legt gedelegeerd bestuurder Thieu Cuypers uit. “Onze nieuwbouw verhelpt daaraan en speelt in op toekomstige groei. We zijn overigens volop aan het aanwerven. We zoeken onder meer gedreven commerciële medewerkers, call center agents en freelance DTP-specialisten.” Het nieuwe bedrijfsgebouw krijgt later op het jaar een officiële inhuldiging.

Internationaal en lokaal

Thieu Cuypers

BMG is sinds 2000 actief in grafische dienstverlening en bedrijfscommunicatie, zowel in België als in het buitenland. Naast de eigen Manager Magazines, die in alle Vlaamse provincies worden uitgegeven, specialiseerde het bedrijf zich in het ontwikkelen van – onder meer – websites, huisstijlen, bedrijfsfolders en audiovisuele diensten. “Waar de meeste bedrijven hun activiteiten starten in de eigen regio en daarna uitbreiden naar het buitenland, maakten wij de omgekeerde beweging,” aldus Thieu Cuypers. “Wij zijn begonnen als dienstverlener voor buitenlandse productiehuizen. Zo bouwden we een grote knowhow op in print-, audiovisuele en webcommunicatie. Die kennis gebruiken we vandaag in de eigen regio, onder meer als uitgever van Manager Magazines en het vorig jaar gelanceerde www.manager-tv.be, een website voor zakelijke webtelevisie. Maar we leveren ook steeds meer gepersonaliseerde communicatiediensten aan Vlaamse klanten, zoals bedrijfsfolders, nieuwsbrieven, websites, videofilms en huisstijlen. Internationaal blijven we actief via de productie van, onder meer, ‘airport magazines’, die specifieke businessinformatie bevatten voor zakenreizigers en verdeeld worden in diverse Europese luchthavens.”

Tijdschriften voor derden

Big Media GroupHet Noord-Limburgse mediabedrijf publiceert bovendien tijdschriften in opdracht van derden. KVSK Magazine, voor voetbalclub KVSK United in tweede nationale, en Fast Breek, voor basketbaleersteklasser Bree, zijn daarvan de bekendste en meest recente voorbeelden.

Het nieuwe adres is Louis Pasteurstraat 21, 3920 Lommel.
Het telefoon- (011-808 854) en faxnummer (011-808 855) verandert niet.
Meer info:
www.big-media-group.bewww.managermagazines.bewww.manager-tv.bewww.uwbrochure.bewww.kvskmagazine.be