BM Metaalwerken – Fenomenaal in metaal

Hoog gespecialiseerde  afwerking van gebouwen in staal: daar staat BM (Beneens Metaalwerken) voor. Waar anderen voor afhaken, staat BM klaar. Dat vertaalt zich onder meer in een prima reputatie en ronkende referenties.

IMG_0032_lowNegentien jaar geleden richtte Jos Beneens BM Metaalwerken op. Anno 2013 voert hij een team van tien echte vakmensen aan dat mooie projecten realiseert in eigen streek, maar ook in onder meer Antwerpen, Brussel, Hasselt en andere steden.

BM maakt stalen ramen en deuren in de gerenommeerde Jansen Profielen. “Wij zijn ook gecertificeerd om brandwerende ramen en deuren te maken en produceren ook gevelbekledingen in cortenstaal, trappen en balustrades, speciale poorten, plaatwerk en winkelinrichtingen. Wij realiseren regelmatig speciale projecten in moderne villa- en kantorenbouw en renovatieprojecten. Onze grote kracht is onze expertise in complexe projecten, waardoor ons orderboek altijd goed gevuld is.”

Het vakmanschap van BM weerspiegelt zich in tal van projecten: de gevelbekleding in cortenstaal van het Kendalgebouw en de poorten van het Felixpakhuis in Antwerpen, metalen ramen van het Thon Hotel en van de feestzaal van Tour & Taxis in Brussel, garagepoorten en inkomdeur met opgemetselde bakstenen, en de bezoekersruimte in de lokettenzaal van het Vlaams Parlement.

logo BMStadsestraat 43E – 2250 Olen – T 014 26 73 73  – info@bmmetaal.be www.bmmetaal.be