BNamed – “Heeft u de juiste domeinnaamregistratie?”

Uw internetdomein laten registreren? Ziet u nog het bos door de bomen .be, .nl, .com, .biz, .org en .net? bNamed maakt u snel en efficiënt wegwijs.

Lieve De Kinder.
Lieve De Kinder.

bNamed is al vijftien jaar gespecialiseerd in domeinnaamregistratie. “Géén hosting, de focus ligt op registratie,” legt marketingmanager Lieve De Kinder uit. “bNamed is een van de weinige bedrijven met een ICANN-accreditatie en we laten u uw domeinnaam registreren met de extensie naar keuze.” Dat kunnen bekende extensies zijn als .be, .com, .biz, .org en .net, maar het kan ook nuttig zijn om uw domein te registreren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk of Frankrijk. bNamed beschikt over een netwerk van partners die toelaten uw domeinnaam te registreren waar dat niet kan zonder een contactpersoon in die landen: exotische landen als Argentinië, Singapore en Chili, maar ook bijvoorbeeld Duitsland of Noorwegen.

Persoonlijke aanpak

Op verzoek koppelt bNamed ook e-mailadressen aan uw domein. En dat is slechts een van de diensten die u het leven gemakkelijker maken. bNamed geeft een seintje wanneer de registratie verlengd kan of moet worden, weet hoe de procedure verloopt voor de registratie voor een bepaald land of voor een bepaalde extensie. “Ons team is klein, maar dat werkt persoonlijke contacten in de hand,” zegt Lieve De Kinder. “En zelfs buiten de kantooruren krijgt u via e-mail altijd snel antwoord op al uw vragen.”

Untitled 1Zakstraat 44B – 2520 Ranst – T 03 400 43 43 – info@bNamed.netwww.bNamed.net