Bonache – De perfecte match tussen vraag en aanbod

Bonache, specialist in projectmanagement, weet zowel projecten als kandidaten perfect in te schatten. Om de juiste match te vinden beschikt het bedrijf over feitelijke knowhow en ervaring, maar ook over de nodige mensenkennis. Een buitenbeentje in de sector!

Dirk Verbeeck: “Persoonlijk contact is een van mijn stokpaardjes.”

De hoofdactiviteit van Bonache is projectsourcing. Daarnaast verzorgt het bedrijf werving en selectie, vooral voor bestaande klanten. “Al onze medewerkers staan op onze loonlijst met een contract van onbepaalde duur,” vertelt Dirk Verbeeck, zaakvoerder van Bonache. “Daarmee zijn we een buitenbeentje in de sector. Maar wij zorgen wel voor continuïteit en slagen erin om onze mensen aan ons bedrijf te binden.”

Dialoog met de klant

Bonache heeft veeleisende klanten. Snel en doeltreffend anticiperen is dus de boodschap. Dirk Verbeeck: “We zijn heel flexibel. Binnen de week na de aanvraag van de klant gaat het project van start. Als een bedrijf zelf moet aanwerven, is het daar in veel gevallen enkele maanden zoet mee, terwijl wij heel kort op de bal spelen.”

Bonache maakt er een punt van om heel dicht bij de klant te staan. “Persoonlijk contact is een van mijn stokpaardjes,” zegt Dirk Verbeeck. “Klanten hebben één aanspreekpunt en onze betrokkenheid is groot, zowel met onze medewerkers als onze klanten. Ik heb persoonlijk ook veel contact met de klant en zo voel ik perfect aan welk profiel er nodig is en wie we daarvoor kunnen engageren. We willen onze klanten echt leren kennen.”

Perfect profiel

Op de arbeidsmarkt is er zeker voor een aantal beroepen een echte schaarste, maar Bonache vindt de juiste mensen. Dirk Verbeeck: “Klanten zeggen me dikwijls dat wij altijd iemand vinden met het profiel dat ze voor ogen hebben. We slagen er wonderwel in om de perfecte match te vinden tussen vraag en aanbod.”

50-plussers met een schat aan ervaring

Meer dan 30 % van de medewerkers van Bonache zijn 50-plussers. Het bedrijf werkt vooral samen met mensen die een hoger profiel hebben en dankzij hun ervaring beslagen zijn in projectmanagement. Als een bedrijf bijvoorbeeld op zoek is naar een aankoper, dan zorgt Bonache voor een kandidaat met zo’n 30 jaar ervaring in zijn vak. Zaakvoerder Dirk Verbeeck: “Daarmee garanderen we klanten zekerheid en betrouwbaarheid.”

Vlaamse Kaai 90 – 2000 Antwerpen
T 03 248 39 19 – vraag@bonache.be – www.bonache.be