BOTEC nv – Ingenieursbureau voor bouw en techniek

beeld_contactBotec is een dynamisch ingenieursbureau dat alle technische uitrustingen in en rond gebouwen ontwerpt en de uitvoering ervan coördineert.
Het betreft sanitaire installaties (met regenwaterrecuperatie) en brandbestrijdingsmiddelen, elektrotechnische uitrusting (ev met zonne-energie), verwarming, verluchting (met warmteterugwinning uit extractielucht) en klimaatbeheersing, transportsystemen (oa liften), keukenuitrustingen, buitenverlichting gebouwen, verdeelnetten van medische en industriële gassen, speciale medische technieken en vaste medische uitrusting,…
met rationeel gebruik van energie, water en grondstoffen in het kader van duurzaam bouwen.

Botec is werkzaam in verschillende sectoren, maar gespecialiseerd in de uitrusting van gebouwen in de gezondheids-/verzorgingssector met bijzondere aandacht voor de zeer technische diensten zoals hartzorg, intensieve zorgen en operatiekwartieren.
Door extrapolatie van deze kennis stemmen wij de technische uitrusting van utiliteitsbouw voor de openbare – / privé-sector perfect af op behoeften en functionaliteit.

Het eindproduct dat door ons team geleverd wordt zijn goed werkende, technische installaties, die energiezuinig, milieuvriendelijk en conform alle normeringen zijn ontworpen en uitgevoerd
en ingesteld overeenkomstig de wensen van de opdrachtgever.

log5Ingenieursbureau BOTEC nv
Sportstraat 42-44
2160 WOMMELGEM
Tel: 03 354 36 18