Creditsafe Belgium – “Wordt u wel betaald?”

Emma Germano.
Emma Germano.

“Of u nu een eenmanszaak runt of aan het hoofd staat van een multinational, uiteindelijk wilt u betaald worden voor wat u levert. Creditsafe biedt bedrijven vrije toegang tot alle mogelijke handelsinformatie-oplossingen op maat tegen een zeer scherpe prijs. Creditsafe werkt zowel nationaal als internationaal en helpt u bij het tijdig innen van uitstaande facturen en het beoordelen van debiteurenrisico’s.”

Hoe maakt Creditsafe precies het verschil voor ondernemingen?
Office manager Emma Germano: “Beter voorkomen, dan genezen! Grote en middelgrote vennootschappen doen doorgaans aan proactief kredietbeheer door de solvabiliteit van klanten na te gaan. Hen willen we helpen om dat proces te versterken, te optimaliseren en om het rendement van de creditmanager te verhogen. Kleine vennootschappen en eenmanszaken geven vaak prioriteit aan verkoop en zetten te weinig in op proactief creditmanagement. Creditsafe biedt kmo’s en kleine zelfstandigen een budget- en gebruiksvriendelijke online applicatie voor een efficiënt kredietbeleid. Vandaar het principe van de vrije toegang: voor ieder bedrijf, groot of klein, hebben wij een oplossing op maat”.

foto_Creditsafe_AM72__DSC6986_RGB_lowOver welke tools heeft u het dan precies?
“Naast toegang tot onze nationale en internationale data, zetten we voor grotere ondernemingen in op integratie van data in hun CRM-pakketten. De creditmanager volgt zijn klanten en debiteuren zo in “real time” op. Door die integratie creëren wij een constante alertheid voor kredietbeheer. Hierin volgen we onze partner I-controller, experts in debiteurenbeheer, volledig: integratie van handelsinformatie is ‘hot’ en zit sterk in de lift.”

Is Creditsafe als internationale organisatie een geschikte partner voor lokale ondernemers?
“Creditsafe is dé partner voor zowel nationale als internationale ondernemingen. We zijn de meest gebruikte leverancier ter wereld, elke seconde worden er 10 rapporten opgevraagd. We groeien voortdurend en toch blijven we een warm en familiaal bedrijf. Daardoor zijn we uitermate geschikt voor lokale ondernemingen. Dat voelt de klant natuurlijk: wij dragen toegankelijkheid en openheid hoog in het vaandel in onze organisatie.”

FICHE

  • Missie: Wij veranderen de manier waarop handelsinformatie gebruikt wordt.
  • Waar: 85.000 klanten wereldwijd, gevestigd in 9 landen en binnenkort ook in Japan aanwezig.
  • Troeven: Nationaal en internationaal, budget- en gebruiksvriendelijk, geen automatische verlengingen.

creditsafe_simplysmarter_RGB_low

Steenweg op Zellik 12 – 1082 Brussel – T 02 481 88 60 – info@creditsafe.be – www.creditsafe.be