CTP – Een was- en tankoplossing voor elke vloot en elk budget

Met meer dan 32 jaar ervaring in de sector, is CTP dé referentie voor verkoop, montage en service van investeringsgoederen voor benzinestations en carwashes. De uitmuntende kwaliteit van de producten en de regionaal georganiseerde dienst na verkoop zorgen ervoor dat CTP behoort tot het kruim van de markt.
“CTP is van oorsprong een puur servicebedrijf maar vandaag zijn we gespecialiseerd in de installatie van en service voor benzinestations en carwashes in België en Frankrijk,” vertelt zaakvoerder Peter Van Gael. “Door onze nauwe samenwerking met gerenommeerde fabrikanten stellen wij steeds de meest moderne, vooruitstrevende en aangepaste apparatuur ter beschikking van onze klanten in de carwash- en petroleumsector.”

Nieuwe afdeling
“Decennia lang reeds is CTP de toonaangevende leverancier van op maat gebouwde tankinstallaties voor fleets. Zo bouwen we brandstofpompen op maat en stemmen we de registratiesystemen volledig af op het informaticasysteem van de klant.”

“Twee jaar geleden hebben we de afdeling verder uitgebouwd, we verzorgen nu ook de inrichting van industriële wasinstallaties op maat voor elke bedrijfsvloot. Bij elk carwash-project houden we rekening met de wensen van de klant, zijn vloot en de verschillende soorten voertuigen, het vooropgestelde budget en de wettelijke milieuvoorschriften.”

“De bedrijven hebben duidelijk behoefte aan deze service op maat. Diverse projecten werden reeds gerealiseerd.”  

Tisseltsesteenweg 49, 2830 Willebroek
Tel.: 03-820 78 30, Fax: 03-830 01 52
info@ctpsys.be, www.ctpsys.be